Flinckheuvel, exclusief adres voor al uw feesten en events

Auteur: 
Nicole Verstrepen

Flinckheuvel is een prachtige, majestueuze kasteelhoeve, die dateert uit de vijftiende eeuw en een onderdeel is van het Kasteel van ’s Gravenwezel, dat onder monumentenzorg valt. De historische hoeve is omgebouwd tot een uniek en exclusief adres voor al uw feesten, recepties, banketten, koffietafels, evenementen, productvoorstellingen, zakelijke bijeenkomsten,…

De hoeve werd ingericht door de gerenommeerde antiquair uit ’s Gravenwezel. . Hij zorgde voor een huiselijke en ongedwongen sfeer, met veel zilver, kristal en antiek. De salons van Flinckheuvel zijn uitermate geschikt en voorzien van alle comfort voor exclusieve familie- of bedrijfsfeesten. In de ruimtes voor seminars en congressen beschikt u uiteraard over alle hedendaagse faciliteiten. Bij mooi weer kunnen recepties en feesten  ook in de perfect onderhouden en sprookjesachtige tuin georganiseerd worden. Tijdens de koude seizoenen of wanneer de weergoden het laten afweten, kan u ook uitwijken naar de prachtige orangerie.

Het professionele team van Flinckheuvel omringt u voor elke gelegenheid met de allerbeste zorgen en in de keuken worden met veel vakkundigheid echte creatieve culinaire hoogstandjes bereid. Flinckheuvel houdt steeds rekening met uw wensen en vindt bij uw budget altijd de juiste en exclusieve formule.   (NV)

Flinckheuvel, Sint-Jobsteenweg 25, 2970 ’s Gravenwezel, T 03 685 13 13, F 03 685 13 31, info@flinckheuvel.be, www.flinckheuvel.be.