Origineel idee voor uw business event of personeelsfeest

Live Stand-up Comedy at the Cinema

Auteur: 
Nicole Verstrepen

Met een avondje live stand-up comedy schiet u bij uw eerstvolgende business event of personeelsfeest vast recht in de roos bij uw klantenrelaties, prospecten en/of medewerkers, zeker wanneer u dit plant op een originele locatie en u te gast bent in Kinepolis Antwerpen. Het Business Concept dat Kinepolis Antwerpen samen met een gespecialiseerde partner heeft opgezet, staat garant voor een geslaagd en uniek evenement. ‘Stand-up Comedy at the Cinema’ wordt uitgewerkt op maat, met of zonder aangepaste catering.

Het bioscoopcomplex en het bijhorende Event Center van Kinepolis Antwerpen bieden heel wat mogelijkheden voor geslaagde business events. B2B Account Manager Cedric Bonnet: “Kinepolis streeft steeds naar een optimaal aanbod voor bedrijven. Nieuw in ons aanbod is Stand-up Comedy at the Cinema. U geniet van een avondje stand-up comedy in een uniek jasje. Door het comfort en de faciliteiten van de bioscoopzaal in combinatie met een show gebracht door ijzersterke comedians beleeft u samen met uw zakelijke relaties of medewerkers een onvergetelijk evenement.

Kinepolis gaat hiervoor in zee met 123 Comedy Club. U kan kiezen uit een keur aan stand-up comedians, die scoorden op tal van festivals en wedstrijden, waaronder Bert Gabriëls, Bert Kruismans, Jeron Dewulf, Michael Van Peel, Steven Gabriels, Steven Goegebeur, Vitalski, Ygor, Youssef El Mousaoui,… Cedric Bonnet: “In overleg en rekening houdend met uw budget stellen Kinepolis Antwerpen en 123 Comedy Club graag een unieke avond samen, gebracht door drie of meer artiesten. Een ervaren Master of Ceremony brengt de zaal  ‘op temperatuur’ en stelt de comedians voor aan het publiek. De voorstelling duurt 80 tot 120 minuten.

Van 198 tot 745 personen

Stand-up Comedy at the Cinema vindt plaats in een van de 24 bioscoopzalen van Kinepolis met capaciteiten van 198 tot 745 personen. U kan 
het evenement organiseren met of zonder catering, gaande van een ontvangstdrink, tot een stijlvolle receptie, walking dinner,… Kinepolis beschikt over drie receptieruimtes met verschillende capaciteiten zodat het evenement volledig op maat en naar wens kan georganiseerd worden. 

Uitgebreide event- en feestinfrastructuur

Met de grote keuze aan bioscoopzalen, de 1900 m² grote multifunctionele en compartimenteerbare Hollywoodzaal, de 400 m² grote Stars Lounge en het 240m² grote Seminar Center, dat eveneens kan worden opgesplitst in twee kleinere zalen, beschikt Kinepolis Antwerpen over de ideale infrastructuur voor al uw kleine en grote events, waaronder ook productlanceringen, seminaries, congressen, presentaties, lezingen,… Voor alle evenementen kan aangepaste catering worden uitgewerkt en Kinepolis zorgt indien gewenst ook voor ondersteunend personeel (hostessen, technici,…) 

Business Class Cinema

Een leuk idee om met een klein aantal klantenrelaties of personeelsleden te netwerken in combinatie met een leuk avondje uit is de ‘Business Class Cinema: À La Carte’ van Kinepolis. Cedric Bonnet: “Deze formule is uitgewerkt voor groepen van 20 tot 50 personen. U kiest een film uit de lopende programmatie en er wordt voor u een VIP-corner geïnstalleerd waar u en uw gasten zich vanaf 19 uur kunnen aanmelden. U wordt er ontvangen met een hapje en een drankje en afhankelijk van de film die u gekozen hebt, wordt u om 19.45 uur of om 20.15 uur samen met uw gezelschap door een host of een hostess persoonlijk naar de zaal begeleid waar u kan plaatsnemen in de voor uw groep gereserveerde zetels.”

Dit concept is dagelijks mogelijk. Van maandag tot en met donderdag betaalt u voor deze formule 23 euro per persoon (excl. BTW) en op vrijdag, zaterdag en zondag is dit 25 euro (excl. BTW) 

Advertentiemogelijkheden

Kinepolis Antwerpen biedt ook tal van advertentiemogelijkheden. Dankzij de minimum twee miljoen filmbezoekers per jaar is Kinepolis Antwerpen het ideale communicatieplatform om uw product of dienst in de kijker te plaatsen. U kan opteren voor schermreclame, filmpjes in de wandelgangen, reclameboodschappen op baches, product placement,... Ook sampling en animatie behoren tot de mogelijkheden. 

Relatiegeschenken

Bioscoopcheques, al dan niet gecombineerd met ‘food en beverage’-vouchers, blijven de ideale relatiegeschenken. Bedrijven genieten van voordelige tarieven, personalisatie en een vlotte bestelprocedure.

Centrale ligging

Kinepolis heeft een gratis parking met 2000 plaatsen en is centraal gelegen, op enkele honderden meters van de afrit van de E19. Tram 6 en verschillende buslijnen stoppen voor de ingang van het Kinepolis Event Center en op 
wandelafstand bevindt zich ook een treinstation.    (NV)

KInepolis Antwerpen  -  Loan Tran & Cedric Bonnet
Groenendaallaan 394 - 2030 Antwerpen
T 03 544 36 11 - F 03 544 36 06 

Links