Business & Leisure op het mooiste plekje in de Zeeuwse duinen

Strandhotel Westduin – Vlissingen
Editie: 
Ambassadeurs
Auteur: 
Redactie

Zee, strand en duinen. Lekker lunchen en dineren met lokale producten, wandelen en sporten op het strand… en bovenal een overvloed aan Zeeuwse gezelligheid. Het zijn zondermeer dé ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Voeg daaraan nog een moderne vergaderaccommodatie toe en  Golden Tulip Strandhotel Westduin in Vlissingen- op amper een uurtje van Antwerpen -  is ook de uitgelezen plek voor uw zakelijke teambuildingevenement.

Het Golden Tulip Strandhotel Westduin in Vlissingen is gelegen aan de voet van een duinenpartij op amper 50 meter van het strand. Dit viersterrenhotel telt 116 kamers, elk met een eigen balkon of terras om 's ochtends de eerste frisse zeelucht op te snuiven. Nog meer luxe vind je in de junior suites en de See Breeze-suite.

Viersterrenaccommodatie

“We garanderen onze gasten een ontspannen verblijf in een natuurvriendelijk kader, zegt sales-verantwoordelijke Farron van de Linde. “Mooie kamers, een verwarmd binnenzwembad, een sauna, fitnessmogelijkheden, een fraaie tuin en bovenal een persoonlijke service. Het zijn samen met de Zeeuwse gezelligheid de kenmerken van ons familie- en zakenhotel.”

Daarnaast is er nog de culinaire verwennerij.  Wie ongegeneerd wil lunchen in slippers en sport- of wandelkledij vindt zijn gading in de gezellige bistro ‘bij Jules’. Eenvoudige, maar lekkere gerechten in een ongedwongen sfeer. Voor fine dining met lokale producten zoals mosselen, oesters en kreeft in de hoofdrol kan je dan weer aanschuiven bij restaurant ‘@Eef’.

Zakelijke arrangementen

Ook voor zakelijke arrangementen is het Golden Tulip Strandhotel Westduin de geschikte locatie. Het hotel heeft negen vergaderzalen met een capaciteit tot 500 personen. Elke vergaderzaal is uitgerust met de meest moderne vergaderapparatuur om presentaties en briefings zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. ”Heel bijzonder is onze inspiratiezaal, “zegt Farron van de Linde. “Zowel muren als plafond zijn er bekleed met levend IJslands mos en je hebt er vrijuit zicht op de natuur. Uit studies van de Stanford University is gebleken dat deze omgeving de werkintensiteit positief beïnvloedt. Zodanig zelfs dat de productiviteit er met 15% omhoog gaat. Wil je echter liever op het strand vergaderen? Dat kan evenzeer. Wij zorgen voor een exclusieve beach meeting met strandstoelen en flip-over.”

Rust en actie

Een begeleide yogasessie op het strand of een gin-tonicworkshop zorgen nadien voor de nodige ontspanning. Wil je toch meer actie tijdens het team-builden, dan zijn strand en duinen de uitgelezen plek voor een partijtje beachvolley, een avontuurlijke buggytour, een  Landrover-cross of een  Expeditie Robinson-proef.

Indien je na een ontspannende dag of intensieve work-out nog een stapje in de wereld wil zetten, dan zijn het centrum van Vlissingen, Middelburg en Veere niet ver af.

“Vergaderen in de natuur, in onze inspiratiezaal of op het strand. Lekker met de voeten in het zand.”

Golden Tulip Strandhotel Westduin

Westduin 1

4371 PE Koudekerke-Vlissingen

Tel.: +31 118 55 25 10

info@goldentulipwestduin.nl

www.goldentulipwestduin.nl