Geniet het hele jaar door van uw tweede verblijf in Oostenrijk

Moderne ‘terrassen wohnung’ = duurzaam investeren + zalig genieten
Editie: 
Ambassadeurs
Auteur: 
Redactie

In Millstatt, een pittoresk dorpje gelegen aan de Millstatter See in de zuidelijke Oostenrijkse deelstaat Karinthië, bouwt Thobaroo GmbH momenteel tien exclusieve ‘terrassen wohnungen’, ruime, moderne appartementen met een zeer groot terras (oppervlaktes terrassen van 54 tot en met 184 m²!), gelegen op de zuidelijke helling van de berg, met een schitterend uitzicht over het meer (zie foto Terras met werkelijk uitzicht). Aan de zijde van het meer hebben de appartementen een volledige glasfront zodat u het hele jaar door kunt genieten van het meer en de bergen eromheen. Investeren in een tweede verblijf in Oostenrijk is duurzaam, stabiel en rendabel. Oostenrijk is een economisch sterk land en de rente is er momenteel aantrekkelijk laag. Een financiering tot 60-65% van de aankoopprijs van het appartement is relatief eenvoudig te verkrijgen. Uw droom is dichterbij dan u denkt!

Frank Rooijakkers is al ruim 10 jaar actief in Oostenrijk en ontwikkelt er appartementen, maar ook vrijstaande huizen volledig op maat doordat hij het te bouwen huis samen met u ontwerpt en uiteindelijk bouwt. Hij biedt ook de mogelijkheid om voor investeerders projecten op maat te ontwikkelen en te bouwen, bestemd voor verhuring. Het biedt u als investeerder een uitstekend rendement in een stabiel land. “Millstatt is een schitterende, unieke locatie om onroerend goed te verwerven. De natuur is er prachtig en het klimaat heel aangenaam en zonnig. Karinthië ligt immers in het zuiden van Oostenrijk, dichtbij Italië. Het jaar rond kan je er actief zijn. De skigebieden liggen vlakbij, en daarnaast kan je er ook wandelen, fietsen of aan watersport doen”, vertelt hij.

Millstatt zelf is een dorpje van zo’n 3500 zielen. In de buurt zijn er veel thermen, waarvan een op loopafstand, direct aan het meer gelegen. In Millstatt zelf is er een golfbaan met 18 holes (op 20 minuutjes rijden) en in Bad Kleinkirchheim is er nog een golfbaan, ook met 18 holes. Het centrum van het dorp ligt op wandelafstand van uw appartement.

Frank Rooijakkers: “De appartementen zelf worden modern en kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd en zijn gericht op het zuiden. Door de grote terrassen waarover elk appartement beschikt (van 54 tot 184 m²) voelt elk appartement aan alsof het een penthouse is. Op de terrassen is er voldoende ruimte om een eigen jacuzzi te plaatsen. De appartementen zelf zijn ook zeer ruim. Het begint bij ca. 86 m² netto woonoppervlakte en het grootste is zelfs 191 m² groot. De binnenmuren kunnen nog grotendeels aan uw wens geplaatst worden wat ervoor zorgt dat vrijwel alle wensen vervuld kunnen worden. Bijna elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en er is ook een lift aanwezig.”

U kan op Frank Rooijakkers ook beroep doen wanneer u zelf elders in Oostenrijk graag iets bouwt. Hij bezorgt u indien gewenst ook een rendementsberekening van uw project. Wanneer u uw verblijf wil verhuren, dan recupereert u de B.T.W. op zowel het appartement als op de inrichting.

“Het jaar rond kan je er actief zijn. De skigebieden liggen vlakbij, en daarnaast kan je er ook wandelen, fietsen, golven of aan watersport doen”

Een filmpje van het Millstatt project vindt u op YouTube, de link naar deze film kunt u terugvinden op de site van www.thobaroo.eu.

Thobaroo GmbH., Ahornweg 19A, Bad Kleinkirchheim, Kantoor Nederland: Van Swietenstraat 11, 5707 EN Helmond, Nederland, T. 0031 (0)492 518 449, GSM: 0031 (0)650 859 043, F 0031 (0)847 246 556, investments@thoraboo.eu, www.thobaroo.eu.