Passie, Italiaanse charme en sportieve rijstijl: het zit in ons DNA

Maserati en Ferrari
Editie: 
Ambassadeurs
Auteur: 
Redactie

Hoe combineer je Italiaanse flair met betaalbare exclusiviteit en sportief rijplezier? Wel, je stapt binnen bij F.M.A. in Wijnegem en maakt een testrit met een splinternieuwe Maserati.  Samen met grote broer Ferrari is Maserati al meer dan 25 jaar het uithangbord van deze Wijnegemse autodealer. “Decennialang zijn we trouwe verdeler van deze exclusieve Italiaanse merken,” zegt directeur Guy Fawe. “Dat hebben we te danken aan onze gepersonaliseerde dienstverlening, ons modern uitgeruste atelier en de hoge technologische knowhow van onze technici.” 

Italiaanse juwelen

“We zijn de enige verdeler in België waar je Maserati en Ferrari onder één dak vindt. Onze hechte relatie met de fabrikant – die we telkens opnieuw moeten verdienen - maakt dat wij beide merken mogen verdelen in de provincies Antwerpen en Limburg. Maserati en Ferrari; noem ze gerust de juweeltjes van de Italiaanse auto-industrie.  Hoe verschillend beide merken onderling ook mogen zijn, toch vind je in elk van hen – en in elk model – diezelfde combinatie van Italiaans design, innovatieve hightech en subliem rijplezier. Het is als het ware het DNA van onze merken.”

Misvattingen

“Toch bestaan er nog diverse misvattingen,” voegt Guy Fawe er nog aan toe.  “Zo zou een Maserati omwille van zijn exclusieve karakter slechts in het bereik liggen van een heel select publiek.  Weet dan dat je al met een Maserati-Ghibli rijdt voor 68.000 euro.  Kies je voor ’de Maserati van de SUV’s’, dan is er onze Levante vanaf 73.000 euro.  Daarnaast hebben we de limousineversie Quattroporte en sinds september van dit jaar ook de vernieuwde, sportieve GranTurismo en GranCabrio.”

“Een gelijkaardige misvatting bestaat ook over Ferrari, alsof geen enkel Ferrari-model bruikbaar zou zijn in het alledaagse verkeer.  Wel, de Ferrari Portofino, die zopas op het autosalon van Frankfurt is voorgesteld, is een zeer polyvalente coupé-cabrio uit onze GT-serie waarmee je perfect alle dagen de weg op kan.”

The opposite of ordinary

Maserati en Ferrari zijn geen doorsnee-automerken. Integendeel, ze behouden hun exclusiviteit en spreken daarom die autobestuurder aan die op zoek is naar net dat andere. De bestuurder die geen genoegen neemt met een massaproduct, maar die op zoek is naar een krachtige wagen met buitengewone prestaties, naar een meeslepend, sportief en tegelijk veilig weggedrag en dat alles in een geraffineerd koetswerk en in een interieur met dat unieke vleugje Italiaanse flair. “Bij Maserati noemen we het ‘the absolute opposite of ordinary’. Voor ons is dan ook elke Maserati- of Ferrari-rijder speciaal en krijgt hij van ons de meest persoonlijke service. Het is trouwens niet abnormaal dat we met onze klanten een relatie van heel veel jaren hebben. Geleidelijk aan worden het allemaal vrienden, die leven met diezelfde passie voor mooie en krachtige Italiaanse wagens.”

Onze klanten zijn als familie. We delen samen diezelfde passie voor mooie en krachtige Italiaanse wagens.

F.M.A. NV

Ertbruggestraat 108 C

2110 Wijnegem

Tel.: 03 828 54 00

info@fm-a.be

www.ferrari-antwerpen.be

www.maserati-antwerpen.be