Puur Mooi: oase van rust in alledaagse draaikolk

Editie: 
Ambassadeurs
Auteur: 
Redactie

Druk, het is ongetwijfeld één van de meest gehoorde uitspraken van deze tijd. Niet verwonderlijk dus dat mensen steeds meer verlangen naar manieren waarop ze de tegenpool van relaxatie en innerlijke rust intens kunnen beleven.

Mireille Claes, zaakvoerster van Puur Mooi, biedt hiervoor de perfect hoogstaande kwalitatieve oplossing. Ze doet dat in het exclusieve kader van haar verzorgingsinstituut Puur Mooi, gelegen in een oase van rust in Kessel. Hier draait alles rond de klant en Mireille zorgt voor persoonlijke begeleiding en advies. “Ik reik mijn klanten een brede waaier van top-verzorgingsmogelijkheden en ultra-ontspannende behandelingen aan, waarbij ik gebruik maak van natuurlijke producten die zich onderscheiden door hun kwaliteitslabel (Ecocert, Parabenen vrij,…).”

Puur Mooi staat garant voor;

exact advies over innerlijke en uiterlijke verzorging onder het motto: “wat je aan de buitenkant opmerkt, heeft vaak een interne oorzaak…”

verjongen en regenereren op natuurlijke wijze

verhogen vitaliteit en uitstraling

Persoonlijk verzorgingsplan bij Puur Mooi

Mireille is aan de slag als beauty- en gezondheidsconsulente volgens de hoogstaande normen van Phyto5. “Het natuurelement van elke klant wordt bepaald via een analyse van de huid en lichaamsbouw. Uiteindelijk is ons lichaam een netwerk van energiebanen. Op basis hiervan werk ik een persoonlijk verzorgingsplan uit. Lymfedrainage, licht-,  kleuren- en aromatherapie maken een fundamenteel onderdeel uit van elke Phyto5-behandeling. Hierna voelt de klant zich gegarandeerd vrij, licht, vitaal en ontdaan van alle spanningen en ballast.”

Het aanbod van Puur Mooi is erg divers. “Naast de gelaatsverzorgingen voor mannen en vrouwen, biedt Puur Mooi tevens lichaamsverzorgingen via afslankende drainages, pakkingen, hand- en voetverzorging d.m.v. manicure, pedicure, sopolish en gelnagels aan.

Feelgood- en therapeutische massages zoals shiatsu en kuren met high impact behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Klassiekers als fundament

Topkwaliteit loopt als een rode draad doorheen het DNA van Puur Mooi. Dat geldt evenzeer voor de producten die Mireille gebruikt. “Ik zet in op een vijftal ‘spelers’ die hun effect en deugdelijkheid reeds lang bewezen.

Phyto5 is vrij van synthetische parfums met energetische formules en gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde.

Naobay beschikt over een compleet nieuwe natuurlijke verzorgingslijn en bevat een cocktail van mediterrane extracten en hylaronzuur.

Bij Ageless La Cure ligt het accent op verjonging met de actief werkende anti-aging moleculen, gebaseerd op Ayurvedische therapie, terwijl Mineralogie voor een natuurlijke, trendy make-uplijn staat.

Pronails tot slot is de absolute topper in nagelverzorging. Men kan kiezen uit prachtige gelnagels of het unieke Sopolish-systeem; gellak met een vliesje dat de nagel niet beschadigt en zeer gemakkelijk verwijderbaar is.”

Conclusie: Puur Mooi verzorgt zowel de externe als innerlijke mens in een kader waar voldoende tijd nog een echt structureel begrip is. Of zoals Mireille Claes het zelf mooi verwoordt: “Maak kennis en ervaar een wereld van absoluut welzijn!”

"Puur Mooi is evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid”

PUUR MOOI

Salvatorbaan 5

25600 Kessel

T 0479 700 536

info@puurmooi.be

www.puurmooi.be