Uw partner in duurzaam vastgoed.

COGIVA
Editie: 
Ambassadeurs
Auteur: 
Redactie

Betrouwbaarheid voorop

CoGiVa uit Keerbergen heeft als kernactiviteit het ontwikkelen van vastgoed. CoGiVa betekent “Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Duurzaamheid”. Onze partners die instaan voor architectuur, bouw en interieur kiezen we met zorg. U kunt rekenen op heel wat vakmanschap. We hanteren ethische normen en stellen ons heel klantvriendelijk en flexibel op. We bieden een persoonlijke service: bij ons bent u meer dan welkom!

Wonen in stijl

Huidige projecten van CoGiVa zijn naast Kerkvelden te Bonheiden onder meer Ooievaarsnest in Ruisbroek en Guillaume Henriëtte in Wolvertem. Er komt nog een tweede project in Wolvertem en in Bonheiden, en er zijn concrete plannen om ook in Mechelen een nieuwbouwproject te realiseren. Sleutelwoorden zijn telkens toparchitectuur, mooie en goedgelegen locaties, innovatie en optimale duurzaamheid.

Ooievaarsnest Ruisbroek

Het project bestaat uit een schitterende nieuwbouw met 17 appartementen. Die bieden alle hedendaags wooncomfort. Het gaat bovendien om energievriendelijke woningen die aan de BEN-criteria voldoen. De residentie omringen we met groen en is daardoor heel aangenaam en uitnodigend.

Guillaume Henriëtte wolvertem

Het project bestaat uit twee bouwvolumes gescheiden door privatieve tuinen en een gemeenschappelijke zuidelijk georiënteerde tuin met in totaal 18 appartementen en 1 commerciële ruimte. De volumes staan met elkaar in verbinding door een ondergrondse parking met een toegang in beide gebouwen. Elk appartement heeft een eigen karakter met veel lichtinval en een buitenruimte.

Investeren in vastgoed loont

Wie overweegt te investeren in vastgoed kan zeker bij CoGiVa terecht. Onze nieuwbouwprojecten zijn stijlvol, hedendaags en fraai afgewerkt met mooie materialen. Bovendien hanteren we milieuvriendelijke criteria die nu al voldoen aan de eisen die op termijn verplicht zullen zijn. Investeren in onze projecten, biedt de garantie op een stabiele en goede opbrengst. Bovendien zijn hypothecaire leningen nog steeds relatief goedkoop en fiscaal interessant. Wil u graag over enkele jaren naar uw appartement verhuizen? Dan kan u het tot dan verhuren zodat u van de huurinkomsten kunt genieten. Vragen? Neem zeker contact op met ons!

BEN-20: CoGiVa is voorloper

BEN staat voor Bijna-energieneutraal bouwen. De belangrijkste pijlers zijn duurzaamheid en kwalitatief wonen. Er gelden normen voor energieverbruik, ventilatie, akoestische en thermische isolatie, hernieuwbare energie… De Vlaamse overheid wil dat de BEN-normen in 2021 standaard zijn bij nieuwbouw. Dan heeft men het over de BEN-30 normen. CoGiVa gaat nog verder en hanteert bij de nieuwe Residentie De Wijngaert in Bonheiden BEN-20 normen. Die zijn nog strenger. Het levert CoGiVa de titel BEN-Voorloper op! Voor de toekomstige bewoners zijn er financiële voordelen zoals een lagere energiefactuur en vijf jaar lang vrijstelling van de onroerende voorheffing.

Uitnodiging investeringsavond 26 okt’ 2017 & 8 nov’ 2017

Samen met onze partners organiseren wij twee investeringsavonden in seminariezaal van Eet-Kafee Breendonck, Dendermondse steenweg  309, 2830 Willebroek, aanvang 19u30, waar we o.a. onze investeringsprojecten zullen voorstellen. Een van onze gastsprekers is Frédéric Depauw van Taxfré, onafhankelijk fiscaal adviseur, gespecialiseerd in woningfiscaliteit en successieplanning.

“Als onafhankelijk fiscaal adviseur ga ik graag in op uitnodigingen om gastspreker te zijn op een vastgoedevent. Investeren in vastgoed is immers een werkwoord.

«Hoe ziet een goede rendementsberekening er uit?» Hoe financier ik optimaal mijn aankoop?», «Is het interessant om mijn kinderen al te betrekken bij mijn project?» en «aIs een vennootschap en vastgoed nog steeds een gelukkig huwelijk?» zijn enkele van de thema’s die de mensen echt wel boeien heb ik gemerkt, zeker omdat ze vaak verrast worden door nieuwe invalshoeken.

Er is geen enkele (vastgoed)aankoop perfect gepast voor iedereen. Ik overloop telkens de aandachtspunten en de valkuilen, eigen aan uw persoonlijke situatie, die uw beslissing kunnen beïnvloeden. Zo’n lezing geeft me bij het « vragenuurtje » achteraf steeds weer heel wat voldoening omdat ik dan vaststel dat vastgoed meer is dan een hoop stenen maar een materie die leeft. Alvast hartelijk welkom!“

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven bij Yvan Santing, telefoon 03 651 21 21

via e-mail op yvan@belgo-flat.be of ga naar de website www.cogiva.be/uitnodiging