We laten elk feest uitgroeien tot een unieke belevenis

Cuisine Catering
Editie: 
Ambassadeurs
Auteur: 
Redactie

Wie een feest geeft voor familie, vrienden en kennissen of een evenement organiseert in de zakelijke sfeer, wil in de eerste plaats dat de gasten zich amuseren. Wat er op het bord en in het glas komt, is daarbij van groot belang, maar er is meer. Elk feest moet immers een beleving worden en daarin spelen ook – naast de hoffelijkheid en professionaliteit van de kelners en de maître - de aankleding van de zaal, de verlichting en de  animatie een belangrijke rol. Met Cuisine Catering haalt u meteen het hele team in huis.

Cuisine Catering is een ambitieus cateringbedrijf dat geleid wordt door Bram Gers, een creatieve ondernemer met oog voor detail, die de afgelopen vier jaar tal van mooie referenties heeft weten te verzamelen. 

Exclusieve feesten en locaties

“Een spectaculair huwelijksfeest in een tot exclusieve feesttent omgebouwde bedrijfshal of een grandioos personeelsfeest in heuse Monte Carlo-circusstijl voor een snoepjesfabrikant.  Telkens blijkt dat onze feesten veel meer zijn dan eten en drinken,” zegt Bram Gers.  “ Het gedetailleerde verhaal met fotogalerij lees  je trouwens  op www.cuisinecatering.be.”

“Ook als u op zoek bent naar een geschikte feestlocatie kan Cuisine Catering u helpen. Wij werken nauw samen met eigenaars van diverse exclusieve locaties in België en Nederland, waar we ook uw privé- of bedrijfsfeest kunnen organiseren.”

One-stop shop

“Zowel voor privé- als voor zakelijke feesten en evenementen profileren we ons als one-stop shop. Onze koks zorgen niet alleen voor gastronomie met topbediening, maar we werken samen met diverse toeleveranciers, zoals www.TheRoc.eu   en weddingplanner www.ell-limits.com.  Op die manier halen we specialisten in huis die ook voor tent, licht, geluid en animatie kunnen zorgen.”

Feestconcepten op maat

“Belangrijk is het juiste contact met de opdrachtgever en zijn antwoord op de vraag wat hij met het evenement wil bereiken. Tijdens het gesprek polsen we naar het belang dat de opdrachtgever geeft aan de maaltijd, de entourage, de animatie, …  Samen werken we dan het meest gepaste concept uit. Of het dan uiteindelijk gaat om een walking dinner, een diner aan tafel met dansfeest, live cooking of een avondje streetfood, maakt niet zoveel uit. Belangrijk is dat door de samenwerking met de juiste mensen de gewenste beleving wordt gecreëerd.”

Meer info over Cuisine Catering vindt u op www.cuisinecatering.be.

“Een geslaagd feest is meer dan lekker eten en drinken.”

Cuisine Catering

Parklaan 22, bus 14

2300 Turnhout

Tel. 0488 819 352

e-mail: info@cuisinecatering.be

 www.cuisinecatering.eu ( Nederlandse website )

www.cuisinecatering.be

facebook : cuisinecatering