DCA is uw partner om mee én op te bouwen

Uw thuishaven met de A van Adembenemend
Auteur: 
Redactie
< >

DCA verenigt het beste van twee werelden: de enorme expertise als aannemer blijkt een stevige troef bij de realisatie van woonprojecten. Met een polyvalente ploeg, beschikt DCA over experts in werkelijk elke fase van het bouwproces. Van de zoektocht naar een geschikte locatie tot de uiteindelijke realisatie: DCA is dé betrouwbare rechterhand voor elke klant. Stanislas de Grave, Head of Sales, praat passioneel over DCA.

Eén adres voor uw adres

DCA Woonprojecten biedt totaaloplossingen op maat, met veelzijdige vakkennis en hartelijke hulpvaardigheid als fundament van elk project. 
“De zoektocht naar een geschikte woning is voor heel wat particulieren een calvarietocht. DCA Woonprojecten garandeert dat de klant geen nummer is, maar dat hij ons wel altijd op één nummer kan bereiken. Wij leveren het gemak van sleutel op de deur, maar het is de klant die beslist over het interieur. De kopersbegeleidsters spelen daarbij een hoofdrol: deze interieurarchitectes vertalen de wensen van de koper naar een inrichting op maat.”

Bril-jante begeleiding

“We zijn nu nieuwe software aan het ontwikkelen, waardoor de kopers met enkele swypes hun keuzes kunnen bepalen en met een 3D-bril een virtuele verkenning van hun woning kunnen maken. En wij zorgen ervoor dat die digitale dromen ook werkelijk uitkomen.”

Naadloze afwerking

Omdat DCA voor werkelijk elk specifiek onderdeel specialisten op de loonlijst heeft, is er een ononderbroken opeenvolging van werkzaamheden. Dankzij een samenhangend stappenplan garandeert DCA de combinatie van esthetiek en functionaliteit: de technieken staan volledig in functie van de behoeften van de klant. Want zeg nu zelf: een warme inrichting komt maar matig tot haar recht als het door een knullige ketel letterlijk koud is in de woning.”

Binnenvaert, de kers op de taart

DCA focust in steden op modern maatwerk met mobiliteit als aandachtspunt. Hét vlaggenschip is aangemeerd in de jachthaven van ’t Eilandje. In de stijl van de historische opslaghuizen, verrijst ‘Binnenvaert’, een karaktervol complex dat 76 appartementen met een binnentuin en een terras met zicht op het water huisvest. Met prijzen vanaf 220.000 euro biedt DCA bijzonder betaalbare oplossingen voor mensen die van dé place to be ook hun woonplaats willen maken.

Een heerlijk heden én een schitterende toekomst

De appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers bieden ultiem wooncomfort op de meest gegeerde locatie van Antwerpen. Kopers kunnen zich met hun aankoop verheugen op termijnrendement. Rendement rijmt zeker op ‘cent’: de woningen zullen in waarde stijgen en omdat de vraag groter is dan het aanbod, is ook hoog huurrendement een zekerheid. Maar het draait niet alleen om geld. Bij de bouw werd gekozen voor duurzame materialen, met bijvoorbeeld uitstekende thermische én akoestische isolatie. Een laatste belangrijke troef, is dat kopers van Binnenvaert desgewenst een beroep kunnen doen op de dienstverlening van Zorgbedrijf in Rigadocks, een aanpalend project met 15 appartementen en 65 serviceflats. Wie aankoopt in Binnenvaert, verzekert zich dus van het appartement van zijn dromen én van een rustige, ondersteunde oude dag. Binnenvaert is er overigens voor alle budgetten: ook starters kunnen er het appartement van hun dromen vinden.”