DPhousing: uw renoverende rechterhand

Auteur: 
Redactie
< >

Van allereerste advies tot fantastische finalisatie: DPhousing is dé partner voor een geslaagde renovatie. Een uitgebreide eigen expertise en een menselijke benadering zijn de hoekstenen waarop DPhousing (ver)bouwt.

De ideale maten

Hans Domen startte negen jaar geleden de zaak met zijn partner, en het woordje ‘partner’ staat ook centraal in de aanpak voor hun klanten.
Hans licht toe:
“Soms is de reis ergens naartoe leuker dan de bestemming, maar voor een renovatie gaat dat niet op. Mensen die willen verbouwen, zijn van bij het begin gefocust op het resultaat, en het is onze taak om de weg daarnaartoe zo snel en vlekkeloos mogelijk af te leggen. Onze focus ligt van bij het prille begin op absolute openheid, om teleurstellingen en misverstanden te vermijden. Gedurende het hele traject hebben klanten één aanspreekpunt, wat voor een krachtige communicatie en extreme efficiëntie zorgt. Als ‘ideale maat’ zijn we niet alleen een betrouwbare partner, maar de twee woorden slaan ook op de omvang van ons bedrijf: we zijn groot genoeg om het hele project met eigen vakmensen en eigen expertise uit te voeren, maar we zijn niet zo groot dat klanten tot anonieme nummers gereduceerd worden.”

Snel is niet hetzelfde als haastig

“Kwaliteit is topprioriteit en we willen die graag leveren aan een correcte prijs. Ook dat hoort bij onze akte van vertrouwen: we besteden veel aandacht aan een betrouwbaar bestek, zodat de klant weet waar hij aan toe is. We zullen dus nooit op basis van nattevingerwerk beginnen, maar gaan minstens een keer of drie op huisbezoek. Bij die ‘inspectie’ nemen we niet alleen de zichtbare zaken onder de loep, maar we kijken  ook ‘onder de motorkap’ om in te schatten of er daar problemen te verwachten zijn. We nemen de tijd voor een objectieve offerte, maar daarna kunnen we dankzij een goed geoliede groep vaklui en een prima planning snel, kwalitatief en betrouwbaar werk leveren.”

Keurig én kieskeurig, van de opbouw van de werf tot het laatste likje verf

“We trachten echt het verschil te maken voor onze klanten: een doorgedreven dienstverlening en kwalitatieve keuzes leiden tot grote tevredenheid. Voor de keuze van materialen en toestellen hebben we vaste contactpersonen in de toonzalen van onze partners. We gaan zelf ook graag mee. Uiteraard is de keuze van de klant doorslaggevend, maar wij geven aanvullend advies over functionaliteit, rendement en duurzaamheid. Gedurende het hele traject kan de klant bij ons steeds rekenen op zijn vaste contactpersoon, met wie hij een hechte en oprechte relatie heeft. Een totaalproject impliceert ook totale toewijding van onzentwege: we gaan van bij het prille begin mee aan boord en houden te allen tijde woord.”

Er zijn grenzen (maar niet aan inzet én kwaliteit)

DPhousing wil heel bewust niet de grootste zijn, wél de beste. In die optiek bakenen ze hun werkterrein af, zowel qua dienstverlening als qua regio.
“Omdat we geen half werk willen leveren, doen we alleen de dingen waarvoor we echte expertise in huis hebben. Dat houdt in dat we geen nieuwbouw doen en ook geen tuinaanleg voor onze rekening nemen. Om de bereikbaarheid die we beloven ook echt waar te maken, opereren we in een straal van 15 à 20 km rond Deurne. We hebben dus een ‘Antwerps adreskaartje’. Veelzijdig vakmanschap en maatwerk op mensenmaat zijn onze grootste troeven.”


Meer info: www.dphousing.be