“Groep Bolckmans”: bouwt mee aan uw reputatie

Auteur: 
Redactie
< >

Bij Groep Bolckmans bruist het van de bedrijvigheid: omdat in de ‘oude’ gebouwen werkelijk elk plekje bezet was, ging de onderneming op zoek naar een nieuwe thuishaven. Die werd aan de Vaartdijk in Brecht op een unieke locatie gevonden, waarna de doorgewinterde bouwers hun duivels ontbonden: Groep Bolckmans toverde een oud gebouw om in een fantastische werkruimte, die het deelt met de plaatselijke politie. En zo voegde het bedrijf een pronkstuk toe aan een prachtig portfolio vol ronkende referenties.

Site(s) under construction

Terwijl de schilders het nieuwe gebouw een laatste likje verf gaven, wilde Groep Bolckmans de ambities van de onderneming ook figuurlijk in de verf zetten. Ronny Bolckmans is enthousiast over de verfrissende vernieuwingen binnen zijn bedrijf: “Een nieuw logo lokt de bezoeker naar een volledig vernieuwde website, met interessante en innovatieve informatie en met fantastisch fotomateriaal. De website vertelt in woord en beeld wat ons bedrijf voor u kan betekenen: we hebben een groot en gevarieerd gamma bedrijfsvastgoed.

Een adres voor elke onderneming

Groep Bolckmans heeft een bijzonder attractief aanbod aan bedrijfsvastgoed, voornamelijk voor de verhuur. Op heel wat locaties voorzien we de combinatie van kantoor en magazijn, wat optimaal is voor een flexibele flow binnen heel wat ondernemingen. Naast nieuwbouwprojecten, nemen we ook bestaande gebouwen onder handen. Dankzij een enorme verscheidenheid komt elk bedrijf aan zijn trekken, met ruimtes van 50 tot 50000 m2.” Huurders die bereid zijn een langdurige overeenkomst af te sluiten, kunnen genieten van maatwerk op basis van vakgebonden vereisten. Wij hebben ook alle kennis in huis. Zo gebeurt de opvolging van deze werken door onze eigen professionele projectmanagers.

De politie, uw vriend

Het beste voorbeeld van zo’n langdurige samenwerking vind je in de nieuwe thuisbasis van Groep Bolckmans. Het gebouw waar ze nu zelf kantoor houden, is het schoolvoorbeeld van de filosofie van het bedrijf. Groep Bolckmans kocht en renoveerde het prachtige pand, dat een zalig zicht biedt op het kanaal Dessel-Schoten. De eerste drie verdiepingen zijn ingenomen door de lokale politie. “Zo hebben we een vaste huurder voor 18 jaar en sparen wij een heel beveiligingssysteem uit. Dat soort slimme oplossingen, die we voor onszelf bedenken, willen we ook aan onze klanten bieden. We kunnen nu ook onze eigen ervaring gebruiken om de boodschap die we al lang brengen, nog overtuigender te promoten: een mooie werkplek is wel degelijk een stevige motivator voor de werknemers.”

Energiek engagement

Energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen lopen als een groene draad door het verhaal van Groep Bolckmans. “We gaan gericht én bewust op zoek naar energiezuinige oplossingen in al onze gebouwen, door bijvoorbeeld uitstekend te isoleren, plaatsen van warmtepompen en voor led te opteren. In ons energiebeleid kiezen we ervoor om te innoveren en te investeren, omdat we ervan overtuigd zijn dat die inspanningen voor onze klanten én het milieu zullen renderen. We hebben een paar 10000 m2 aan zonnepanelen en sinds twee maanden draait onze eigen windmolen in Olen op volle toeren. Door onze klant te overtuigen met onmiddellijk resultaat, hopen we dat hij diezelfde kant opgaat: we hopen door te innoveren ook te inspireren.”

Wij streven ernaar een goede huisvader te zijn voor onze huurder: door alles zelf aan te sturen. Wij begeleiden het hele project met een eigen servicedienst en dit voor alle technieken, onderhouden, keuringen en kleine werken in onze gebouwen.

Ambitie projectontwikkeling

Door de jaren heen heeft Group Bolckmans heel wat gronden kunnen aankopen als investering. Onze ambitie is nu om onze stempel te drukken op het vlak van ‘residentiele gebouwen’. De projectontwikkeling hiervan doen wij volledig zelf in samenspraak met zorgvuldig geselecteerde architecten. Hier starten we nog dit jaar mee. We zijn ervan overtuigd dat vele gezinnen onze aanpak zullen toejuichen.