Kunst in uw bedrijf of organisatie

Auteur: 
Redactie
< >

Kunst verrast bezoekers en inspireert medewerkers, het versterkt de uitstraling van uw onderneming en stimuleert creativiteit. Door te investeren in actuele kunst toont u dat u duurzaam ondernemen hoog in het vaandel draagt. U hecht belang aan een aangename plek om te werken en te vertoeven. Bovendien is kunst lenen fiscaal aftrekbaar, het zijn kosten gemaakt ter verfraaiing van bedrijfsgebouwen. 

Een maatschappelijk verantwoorde en fiscaal interessante manier om een unieke sfeer in uw bedrijf te creëren. 

Via Kunst in Huis leent u iets naar uw smaak uit een collectie met meer dan 5000 kunstwerken van 350 kunstenaars uit Vlaanderen en Brussel. De kunstwerken worden jaarlijks gewisseld, waardoor ze steeds opnieuw een verfrissende rol in uw bedrijf of organisatie spelen. Bovendien ondersteunt u deze startende, talentvolle kunstenaars niet alleen financieel, maar biedt u hen toonkansen door de kusntwerken met een ruim publiek in contact te brengen. 

Krijg 50% korting op het inschrijvingsgeld en betaal slechts € 70 wanneer u zich lid maakt bij Kunst in Huis* met actiecode: KMOKUNST te gebruiken vòòr 6/8/2018

Meer info over onze service voor bedrijven en organisaties? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan via bedrijven@kunstinhuis.be of via 02 247 97 13. 

*Stuur een mail naar bedrijven@kunstinhuis.be met bovenstaande actiecode vòòr 6/8/2018 om van de promotie gebruik te maken. 

https://kunstinhuis.be