't Groene Plan: de 'hof'leverancier van buitenplezier

Al 17 jaar lang brengt ’t Groene Plan de vakantie naar uw tuin
Auteur: 
Redactie
< >

Als betoverende buitenkamer lokt de tuin u naar buiten, waar u kan baden in een oase van rust of -letterlijk- in uw betoverende biologische zwembad. Wip gerust eens ‘buiten’ om u te laten inspireren en adviseren en om uw droom te laten realiseren.

Plannen én planten

’t Groene Plan maakt er een punt van om op zoek te gaan naar een stijlvol samenspel tussen binnen-en buitenruimte. Door de tuin te laten aansluiten bij de woning, wordt hij er een onafscheidelijk onderdeel van. Zaakvoerster Maya Carre licht enthousiast toe: “In onze tuin krijgen potentiële klanten een beeld van wat er mogelijk is: een goed aangelegde tuin biedt rust en ruimte. Wij leggen de nadruk op planning en op harmonie met de woning. Door onze ervaring hebben wij een klare kijk op deze zaken: ons geoefend oog resulteert in een tuin met optimaal ‘zicht’. Dat gaat niet alleen over een harmonieuze kleur-en materiaalkeuze, maar ook over een serene symmetrie en uitgelijnde zichtlijnen.”

Eén dak boven uw buitenproject

“Wij doen alles zelf: als klant heb je één aanspreekpunt, van planning tot afwerking. Doordat we van bij het begin mee aan boord zijn, weten we ook perfect waarop we moeten letten en kunnen we een organische opvolging van de werkzaamheden garanderen. Rust en tevredenheid zijn essentieel voor ons, zowel tijdens de werken als bij het resultaat.”

Klant – én plantvriendelijk

De naamkeuze ’t Groene Plan zegt ook iets over de bedrijfsfilosofie: voordelen voor de mens mogen geen nadelen voor de natuur zijn: “Glasfilters zorgen voor glashelder water: ze filteren zelfs minuscule huidschilfers en zonnebrandolie. In onze baden en vijvers gebruiken we nooit chloor, waardoor we de mens en de natuur bewust sparen. We zijn van bij het begin op zoek gegaan naar een ecologisch én efficiënt alternatief voor chloor.”

Groot genoegen zonder te zwoegen

Een prachtige tuin met een zwembad: dat klinkt geweldig, maar de bijklank van ‘veel werk’ is niet ver weg. ’t Groen Plan maakt van onderhoudsvriendelijke eyecatchers zijn speerpunt. “Als we het volledige plaatje kunnen uitvoeren, kunnen we ook al onze troeven uitspelen. De buitenruimte moet mentaal én fysiek rust geven: in onze tuinen moet je niet voortdurend zwoegen om te kunnen genieten. Onze baden zijn pretintensief, niet arbeidsintensief: laat de robot en de filter hun werk doen. Eén keer per week een backwash uitvoeren volstaat, al kan zelfs dat geautomatiseerd worden. De fantastische filter heeft af en toe wat aandacht nodig. Je kan ook opteren voor een onderhoudscontract en dan komen wij 5 keer per jaar langs om een optimale werking te garanderen. Ook de tuinen geven meer dan ze vragen: op het snoeien van de haag en het maaien van het gras na, mag de natuur ongeremd haar gangen gaan.”

Een heel jaar door lust en rust

“Ook ‘buiten het seizoen’ zorgt de tuin voor rust en extra ruimte. Een zwembad is nooit een vlek in de tuin, maar vormt visueel een mooie meerwaarde. In het seizoen is het de klok rond genieten geblazen. In ons veelzijdige voorstel houden we nauwgezet rekening met de stand van de zon, waardoor er op elk moment van de dag wel een plekje is waar je van de zon of van de schaduw kan genieten.”

’t Groene Plan: uw partner voor buiten(gewoon)plezier!

Breng een bezoek aan hun demotuin:
Vrijdag van 10 tot 16 u
Zaterdag van 10 tot 14 u
Andere dagen op afspraak

www.groeneplan.be