Thuismakers: waakt perfect over het hele traject

Auteur: 
Redactie
< >

Thuismakers beschikt over een polyvalente ploeg vaardige vaklui die uw hele huis uiterst gedreven en bedreven onder handen neemt. Van een perfect geplaatste chape tot een grandioos gerenoveerde trap: Thuismakers is uw betrouwbare partner bij elke stap.

Van de opbouw van de werf tot het laatste likje verf

Thuismakers  verenigt een waaier aan expertise onder één dak, waardoor het bedrijf de preferentiële partner bij uitstek is voor een gestroomlijnde en geslaagde verbouwing. In de Schildese showroom ligt uiteraard de focus op de rol als decorateur, maar Thuismakers is ook een allround aannemer die zorgt voor een onzichtbare maar betrouwbare basis ‘achter’ elk geslaagd interieur. Medezaakvoerder Kristof De Meulder licht de werkwijze toe: “Wat in veel gevallen start met de droom van een resolute renovatie, draait nog te vaak uit op een nachtmerrie. Bij heel wat verbouwingen ziet het huis er achteraf een pak jonger uit, maar de opdrachtgevers zijn in sneltreintempo vele jaren ouder geworden. Thuismakers gaat van bij het prille begin mee aan boord, doen concrete voorstellen én houden woord.”

Realistische raad voor een verbouwing op maat

“Klanten vinden het bijzonder moeilijk om een prijskaartje te plakken op hun wensen en verwachtingen. Logischerwijze focussen ze zich op het uiteindelijke resultaat en niet op de onzichtbare maar onmisbare tussenstappen. Wij kunnen een bijzonder betrouwbaar budgetvoorstel doen, steunend op de specifieke specialisatie van onze veelzijdige vaklui in loondienst en de expertise van 6000 voorgaande realisaties. In een allereerste fase gaan we op huisbezoek: de potentiële klant vertelt honderduit over eisen en dromen en geeft al een duidelijke budgetindicatie. Met die informatie gaan we aan de slag en maken we een relevante retroplanning, waarbij we niet alleen rekening houden met het resultaat, maar ook een correcte calculatie maken van de stappen die voorafgaan aan de afwerking.”

Liever geen werk dan half werk

Thuismakers geniet een uitstekende naam op het vlak van betrouwbare budgettering. De klant krijgt een zeer gedetailleerde en transparante offerte, waarbij het hele project met een helikoptervisie wordt bekeken en elke stap onder de loep wordt genomen. Een duurzame denkwijze is de rode draad bij elke planning: bij de installatie van een nieuwe badkamer of keuken zal Thuismakers bijvoorbeeld altijd de bestaande leidingen vervangen, om zorgeloos comfort op lange termijn te garanderen. Geen gegoochel met ingrijpende koerswijzigingen in de loop van het project: het hele team van Thuismakers maakt er een erezaak van om prijsafspraken ook na te komen. Indien het budget van de klant niet volstaat zal Thuismakers altijd adviseren om bij te sturen of nog even te sparen.

Dé inspiratie voor een geslaagd interieur? Een kijkwoning naast de deur!

Zodra het ruwe rekenwerk achter de rug is, wordt de klant uitgenodigd in de toonzaal aan de Turnhoutsebaan in Schilde. “Het is ook een écht huis waar authentieke elementen uit het verleden de ruimte delen met de nieuwste trends uit het heden: dat harmonieuze huwelijk is een geruststelling voor veel klanten die niet het budget hebben om alles te vervangen. Dat hoeft vaak ook niet: een authentieke oude deur past soms schitterend in een strak interieur en een opgefriste trap is vaak bijzonder stijlvol en knap. ”

Eerst water, de rest komt later

“De kijkwoning biedt uiteraard slechts een greep uit het immense aanbod. Op het moment dat de klant definitieve knopen gaat doorhakken voor de keuken of de badkamer, gaan we mee naar de speciaalzaak. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor een regendouche of een dubbele douche, maar vergeten dat niet elke ketel dat aankan.”

Wat maakt ons sterk? Teamwerk!

Vreselijke vertragingen zijn de andere stressfactor bij heel wat werven. Niet zo bij Thuismakers. “Onze klanten krijgen een zeer nauwgezette, strakke timing met een naadloze overgang tussen de verschillende fases. Ook hier houden we ons aan de planning die we beogen: voor elk onderdeel hebben we personeel in loondienst en het hele team werkt als een goed geoliede machine. Met de hele ploeg worden duidelijke afspraken gemaakt, waardoor iedereen perfect weet wat van hem verwacht wordt. Iedereen weet van bij het begin wat het einddoel is, en langdurige onderbrekingen of ‘communicatiefouten’ zijn uitgesloten.”

Een ronkende reputatie voor een geslaagde renovatie

“Op dertien jaar tijd hebben we 6000 dossiers succesvol afgewerkt en vestigden we een ijzersterke naam, met veelzijdig vakmanschap en betrouwbare dienstverlening als speerpunten. Een mooi compliment? We zijn momenteel bezig aan volledige renovatie van de privéwoning van een architect: ook voor mensen met veel kennis van zaken kunnen we het maken!”