Tymber Buildings: moduleerbare en mobiele maatwoningen

Auteur: 
Redactie
< >

Tymber Buildings is een tak van Russell Woods, een bouwbedrijf met een ronkende reputatie voor hoogwaardige houten (bij)gebouwen en aanbouwen. Familiebedrijf Russel Woods verwelkomde enkele jaren geleden met Tymber Buildings een bijzonder  dynamische jongste telg. Het bedrijf houdt (aan) hout vast, maar deze keer in een formule met een fantastische flexibiliteit.

Massale mogelijkheden, pijlsnelle plaatsing en circulaire keuzes

Zaakvoerder Robert Bekkers is bijzonder enthousiast over Tymber Buildings: “Tymber Buildings biedt een waaier aan voordelen voor elke klant. Het volledige gebouw wordt op maat gemaakt in een volledig uitgerust atelier, zonder tijdrovende verplaatsingen of storende pauzes. Na een snelle fabricage volgt een pijlsnelle installatie op schroeffunderingen en in een mum van tijd is de constructie voltooid en operationeel. Wie van woning verandert, moet geen afstand doen van zijn Tymber Building: elke constructie blijft verplaatsbaar en verhuist dus moeiteloos mee. Ook hergebruik voor andere doeleinden is perfect mogelijk.”

De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt!

Veel lichter verteerbaarder dan een baksteen in de maag

Tymber Buildings garandeert alle lusten van een woninguitbreiding, zonder de lasten die met een klassieke bouwwijze gepaard gaan. “Tymber Buildings biedt dé oplossing voor klanten die het zich niet kunnen permitteren om gedurende lange tijd met de overlast van een bouwwerf geconfronteerd te worden. Een hotel dat aan uitbreiding toe is, kan dankzij onze aanpak volledig operationeel blijven en kan zijn beoogde bouwplannen realiseren zonder hinder voor haar klanten. Ook particuliere klanten varen wel bij de flexibele faciliteiten van Tymber Buildings. Zo bieden we een aantrekkelijk alternatief voor mensen die het moeilijk hebben met een peperdure maar anonieme oude dag in een klassiek RVT. Een compacte tuinunit is de oplossing voor mensen die dierbare familie aan maar niet in huis willen hebben. Deze volledig operationele oplossing kan te allen tijde weer verplaats worden zonder zichtbare sporen na te laten.

Zelfs complete woningen kunnen met onze bouwwijze snel gerealiseerd worden; hiervoor worden diverse modules geschakeld en/of gestapeld, hetgeen tevens een grote architecturale vrijheid geeft.
Deze drie voorbeelden zijn slechts illustratief: de mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt!”

Ideaal voor kmo’s

Ook voor kmo’s heeft Tymber Buildings fantastische formules: de infrastructuur kan mee-evolueren met tijdelijke en tijdgebonden noden. Een bedrijf in volle expansie kan bij Tymber Buildings terecht voor een snelle, op maat gemaakte uitbreiding van kantoren. Als het bedrijf later met een terugval geconfronteerd wordt, kan alles probleemloos weer verkocht en verplaatst worden en zo elders aan een tweede leven beginnen.

Gebouwd voor het heden, maar met oog voor de toekomst

“Klant is koning, en we zullen alles in het werk stellen om aan zijn wensen tegemoet te komen. Daarnaast proberen we in elk project onze duurzame handtekening te plaatsen: zowel bij het ontwerp, de materiaalkeuze, de opbouw en inkleding én de recyclage verzoenen we actuele noden met duurzame doelstellingen. Klanten die meegaan in dat verhaal, genieten van een zuinige, groene en gezonde omgeving.”

Meer info: www.tymberbuildings.com