Uitvaartzorg Eugène Timmermans

een luisterend oor, een professionele begeleiding
Auteur: 
Redactie
< >

Het spreekt vanzelf dat wanneer iemand uit uw familie overlijdt, u wil zorgen voor een gepast afscheid in overeenstemming met de persoonlijkheid en met de laatste wensen van de overledene, een afscheid waarover u het gevoel heeft dat het was zoals het moest zijn, zoals u het voor ogen had en dat u helpt in uw rouwproces.

We beseffen door en door dat er maar één kans is om een uitvaart te verzorgen op de manier die u wenst. Goed luisteren en de tijd nemen voor de familie vinden we heel belangrijk, zonder de professionaliteit die bij een uitvaart komt kijken uit het oog te verliezen”, stelt Tom Spruyt van Uitvaartzorg Eugène Timmermans.

De tijd dat een uitvaart verliep volgens een geijkte formule, waarbij er enkel keuze was tussen een kerkelijke en burgerlijke plechtigheid, volgens de toen geldende geplogenheden, ligt vandaag ver achter ons.

Tom Spruyt: “Wij staan als begrafenisondernemer ten dienste van u en uw familie en wij staan u met raad en daad bij. U beslist over hoe persoonlijk u als nabestaande de uitvaart ziet. Wij zijn er om daarnaar te luisteren en om de uitvaart op die manier van A tot Z professioneel en met respect te verzorgen en te faciliteren. Wij zorgen voor op maat gemaakte diensten van de hoogste kwaliteit en beschikken daartoe over een team van gemotiveerde uitvaartmedewerkers, die respect hebben voor tradities en tegelijkertijd ook de hedendaagse aanpak van een uitvaartbegeleiding garanderen. Een persoonlijk adviseur staat u bij  gedurende deze vaak erg moeilijke periode.”

Al 140 jaar bieden wij nabestaanden op maat gemaakte uitvaartzorg van de hoogste kwaliteit.

 

Uitvaartzorg Eugène Timmermans helpt u als familie ook na de uitvaart.

Tom Spruyt: “Onze consulenten nabestaandenzorg staan u bij en helpen bij praktische en financiële verplichtingen. Wie moet ik verwittigen: werkgever, vakbond, bank, ziekenfonds, verzekeraars,… noem maar op. Lopen er abonnementen, wat met water en elektriciteit, kinderbijslag, pensioen, nalatenschap,… In emotioneel zware dagen kan u rekenen op professioneel advies.”  

U beslist over hoe persoonlijk u als nabestaande de uitvaart ziet. Wij zijn er om daarnaar te luisteren en om de uitvaart op die manier van A tot Z professioneel en met respect te verzorgen en te faciliteren.

Het uitvaartcentrum is zeven dagen op zeven, 24 uur op 24 bereikbaar. Het beschikt over een eigen funerarium en een afscheidsaula. Uitvaartzorg Eugène Timmermans is met zijn zes vestigingen in het Antwerpse partner van DELA en kan bogen op 135 jaar ervaring.

U kan er ook terecht voor begeleiding wanneer u uw eigen uitvaartwensen nu reeds wenst vast te leggen, zodat uw nabestaanden die keuzes niet meer moeten maken.

‘Vergeet niet te leven’, staat er op de vitrine van Uitvaartzorg Eugène Timmermans. Gaan we doen, tot op de allerlaatste dag, heel intens.

Meer informatie over Uitvaartzorg Eugène Timmermans via www.uitvaartcentrum-timmermans.be