Vaganza Cosmetics: een Belgisch make-up merk

Auteur: 
Redactie
< >

Vaganza biedt een brede waaier aan kwalitatieve schoonheidsproducten en populaire parfums. Met een attractief aanbod en een snelle en secure service heeft de webwinkel sterke troeven in handen, maar met een eigen label maken ze nu meer dan ooit het verschil.

Een merk-waardige eigen lijn

Zaakvoerder Jason De Rijck is bijzonder fier op de luxueuze lijn die klaar is om de markt te veroveren. “Een eigen label op de markt brengen is een uitdagende en creatieve missie. In het gevarieerde gamma van merken in onze sector volstaat het niet om het anders te doen, je moet het ook echt beter doen. Bij de ontwikkeling legden we van bij het begin de focus op kwalitatieve keuzes en een gelimiteerd gamma. Het bleek niet eenvoudig om een producerende partner te vinden die aan deze hoge eisen voldoet, maar ons geduld werd beloond. Geduldig bouwen we samen aan prachtig portfolio van premium producten.”

Vaganza wordt éxtra Vaganza:  de eigen lijn biedt net dat tikje meer

De stijlvolle verpakking van de Vaganza-producten valt meteen op. Zwart-wit als klassevolle kleurcombinatie trekt discreet de aandacht. Maar echte schoonheid zit uiteraard vanbinnen, zelfs bij een product uit de schoonheidssector. “We pakken inderdaad niet uit met schreeuwerige slogans en kitscherige kleuren, maar zorgen voor uitstekende producten die doen wat ze beloven. We besteden ook aandacht aan zaken die meestal over het hoofd worden gezien. Zo zorgt ons hypoallergene aanbod ervoor dat iedereen van de Vaganza-kwaliteit kan genieten. We brengen bewust geen gigantisch gamma op de markt, maar bieden binnen één product vaak oneindige opties: zo kan je kiezen uit meer dan 200 tinten oogschaduw.”

In elk opzicht een plezier voor de omgeving

“Door voor Vaganza-producten te kiezen, zie je er niet alleen goed uit voor je omgeving, maar laat je je omgeving er ook wat mooier uitzien. In het hele proces is Vaganza het ‘groene’ gedachtegoed genegen. De producten worden nooit getest op dieren en we zetten vol in op een biologische productie zonder schadelijke stoffen. We werken aan een systeem om onze verpakkingen te recupereren en te recycleren en we bieden ook  hervulbare verpakkingen aan.”

Looking fine starts online!

De Vaganza-webshop biedt een waaier aan producten en een schat aan informatie. De diverse betaalmogelijkheden en de vlotte verzending maken van de webshop een veelzijdige virtuele verleider. Niet alleen je huid wordt gevoed, maar ook je leeshonger, met boeiende blogs. Volg Vaganza via Facebook en Instagram en word op de hoogte gehouden van hun nieuwe producten en interessante promoties.

In geuren en kleuren

Momenteel wordt hard gewerkt aan een eigen parfumlijn, met geuren die afwijken van de kenmerkende ketenparfums. Jason licht toe: “We proberen geen alledaagse allemansvrienden te maken, maar originele nicheparfums. Dat aparte aanbod zorgt hopelijk voor een sterke band met de klant, die zijn favoriete geur alleen bij ons kan krijgen.” Een kwalitatieve klantendienst beantwoordt aan de wensen van de veeleisende, moderne klant: snel, behulpzaam en transparant!