Ambassadeurs wordt KMOambassadeur

Auteur: 
Redactie
< >
KMOambassadeurs magazine

Waarom KMOambassadeur

Ambassadeurs is zoals je weet het magazine dat inspiratie biedt aan mensen die houden van kwaliteit, stijl en verfijnde details in hun leven zoals gastronomie, reizen, lifestyle, kunst, auto’s, interieur en nog veel meer. Met de naamswijziging naar KMOambassadeur wil uitgever KMOdynamoo de stap zetten naar het bredere ondernemers- en kmo-publiek. Kmo’s en ondernemers zullen in hun geliefde KMOinsider voortaan dus ook verhalen lezen van de ‘ambassadeurs van het goede leven’. Ontspanning na de inspanning, dat is het motto van KMOambassadeur. Een nieuwe start dus voor het Ambassadeurs magazine, met een nieuwe look en naam. En met een nieuw gezicht, want ook de KMOambassadeur website ondergaat binnenkort een gedaanteverwisseling.

Wil jij weten hoe de nieuwe KMOambassadeur er gaat uit zien? Bekijk de video hier

Waarom KMOinsider

KMOinsider is een business magazine dat zich focust op ondernemersvraagstukken en authentieke verhalen uit de bedrijfswereld. Het magazine inspireert ondernemers en voorziet kmo-bedrijfsleiders vakkennis, achtergrond en inside verhalen die ze kunnen gebruiken bij het managen van hun onderneming. Met de KMOambassadeur insert krijgt KMOinsider er dus een lifestyle broertje bij. KMOinsider wordt 10 keer per jaar uitgegeven. Voortaan zal er dus 2 keer een insert van KMOambassadeur bijzitten.

Spannend, wat nu?

Via de online nieuwsbrief van KMOambassadeur blijft u op de hoogte van nieuwe projecten en producten.. KMOambassadeur blijft dus je favoriete print en online kanaal om geïnformeerd te blijven over de leuke dingen van het leven: reizen, gastronomie, kunst, auto's, mobiliteit, wellness, interieur, woningen, sport en architectuur.

Volg ons op Facebook en blijf als de eerste op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen van KMOambassadeur.