Antwerpse Gold Star Gin wint gouden medaille op CWSA in China

Auteur: 
Redactie
< >
Antwerpse Gold Star Gin wint gouden medaille op CWSA in China

Ja sire, er zijn nog Belgen. Deze zomer werd de nieuwe Gold Star Gin boven de doopvont gehouden en nu al wist deze Belgische gin de gouden medaille weg te kapen op CWSA. De China Wine & Spirits Awards is de grootste en meest prestigieuze wijn&spirits competitie in Hong Kong en China.

Kwaliteitsgin wint goud op mondiaal concours

De jury van CWSA bestaat uit de top 100 van de beste wijnkopers, importeurs, distributeurs en retailers, allen gevestigd in Hong Kong en China. De belangrijke medaille van CWSA betekent voor de bedenkers Christian De Gussem en Nadine Van Gulik zondermeer een topprestatie en geeft de kwaliteit van de gin aan voor de Chinese en bij uitbreiding de hele wereldmarkt.

Gedistilleerde roze gin

De Gold Star is een gedistilleerde roze gin op basis van jeneverbes, aardbei en frambozen en enkele geheime ingrediënten. Deze ging heeft een fris fruitige afdronk en smaakt het best met een gewone tonic. Dit samenspel van geuren, kleuren en smaken blijft in de mond rondzingen tot de volgende slok er komt.

Beloning voor ondernemerspassie

Respect voor Christian De Gussem en Nadine Van Gullik die uiteraard bijzonder trots is met deze bijzondere onderscheiding. Voor deze ondernemers uit Herselt is dit een beloning voor hun geloof in zakendoen. Christian: “Ik geloofde steevast in mijn missie om een mooie, smakelijke en vooral kwalitatieve gin op de markt te brengen. Ik heb voor deze gin lang geëxperimenteerd met allerlei recepten en met de hulp van enkele specialisten hadden we afgelopen zomer iets unieks in de fles. Het publiek, de horeca en de echte kenners zijn onverdeeld enthousiast en dat maakt ons natuurlijk bijzonder trots. Ik ben nu volop in de weer om de gin op grote schaal worldwide op de markt te brengen.”

De Gold Star Gin kan je bestellen via mail: goldstargin@gmail.com