Autoshoppen op de Meir

Auteur: 
Redactie
< >

Cardoen opent pop-up in Antwerpse Stadsfeestzaal

Naast een paar nieuwe schoenen en een winterjas kan je vanaf nu ook een auto scoren op de Meir. Cardoen opent een pop-up store in het hartje van het winkelcentrum. Tot en met eind februari kan je in de Stadsfeestzaal terecht voor advies over een nieuwe wagen.  

Cardoen verkoopt jaarlijks meer dan 13.000 auto's via zijn website en 16 autosupermarkten. Ivo Willems, commercieel directeur bij Cardoen, vertelt: “Met onze pop-up vestiging in het Antwerpse winkelcentrum komt Cardoen naar de mensen toe en kunnen we hen informeren over hoe ze gemakkelijk een nieuwe auto aan de laagste prijs kunnen kopen.”

1.000 nieuwe stockwagens  bekijken op ledschermen

De vestiging blijft tot eind februari 2019 geopend. Ivo Willems: “We stellen geïnteresseerden op elk moment in staat om 1.000 nieuwe auto’s te bekijken en te vergelijken. Daarbij gebruiken we een vernieuwde methode: op ledschermen presenteren we foto’s,  filmpjes en 360° opnames waardoor je een totaalbeeld van een wagen krijgt zonder deze fysiek ter plekke te moeten gaan bekijken.”

In de kleinste vestiging kan je inderdaad op grote touchscreens het volledige aanbod bekijken en via enkele parameters bepalen welke auto het best bij jou past, net zoals op de website of in alle andere Cardoen autosupermarkten. “Nadien kan je in één van onze 16 vestigingen terecht om je auto met eigen ogen te bekijken voor je echt tot een aankoop overgaat,” stelt Ivo Willems gerust.

Advies over autofinanciering en –verzekering

Je kan je in de pop-upstore ook informeren over financiering, verzekering, accessoires, onderhoud, private lease en garantie. Er staan twee wagens, opgesteld in de pop-up store: een nieuwe Fiat 500 en een nieuwe Renault Clio.

Info: Antwerpse Stadsfeestzaal, Meir, Antwerpen