BENoveren met de burenpremie

Auteur: 
Arn Borstlap
< >

Voor wie graag zijn woning energiezuiniger wil maken, maar afgeschrikt wordt door de technische en administratieve rompslomp, lanceren Eandis en Infrax de burenpremie. Daarbij krijg je  met een groep van minstens 10 BENOveerders uit dezelfde buurt of gemeente een BENOvatiecoach ter beschikking die je renovatieproject vooruit helpt met technische en administratieve hulp.

Wie samen met minstens 9 andere buurtbewoners BENOveert –de overtreffende trap van renoveren – krijgt begeleiding van een professionele BENOvatiecoach. Deze coach is een door Eandis goedgekeurde, onafhankelijke vakexpert die het collectieve renovatieproject in goede banen leidt. Hij of zij ontzorgt de buurtbewoners en krijgt voor zijn begeleiding een vergoeding van Eandis of Infrax, zodat de BENOveerders voor de hulp die ze krijgen in de meeste gevallen niets hoeven te betalen.

Bijkomende voordelen

Naast professionele begeleiding heeft 'de burenpremie' nog andere voordelen. Zo komen aannemers sneller met offertes over de brug en zijn een aantal grote aankopen zoals bouwmaterialen en stellingen voordeliger als die in groep gedaan worden. Daarnaast is samen met buurt- of dorpsgenoten renoveren een originele manier om de buren beter te leren kennen.

Klik hier voor meer informatie (link naar https://www.eandis.be/sites/eandis/files/documents/2017_07_10_faq_burenpremie.pdf mail naar benoveren@eandis.be ) of mail naar benoveren@eandis.be.