BRAFA, walhalla van de kunstliefhebber

Auteur: 
Redactie
< >
<
>

Elk jaar zakken liefhebbers, verzamelaars en professionele antiekhandelaars massaal af naar de prachtige gebouwen van Tour & Taxis. Brafa is niet alleen de grootste antiekbeurs van België, maar ook één van de oudste antiekbeurzen ter wereld.

Van zaterdag 26 januari t/m zondag 3 februari 2019 vindt de 64e editie van Brafa plaats op de site van Tour & Taxis. 133 galerijen en kunsthandelaars uit 16 landen hebben de mooiste, zeldzaamste of kostbaarste stukken uit hun collecties geselecteerd om de meest uiteenlopende verwachtingen van een hoogstaand publiek van kenners in te lossen. Welkom in dit grote, tijdelijke museum, dat de kunstgeschiedenis vertelt van de archeologie tot onze tijd. Welkom op deze boeiende reis door verschillende tijden, stijlen en continenten. Een eerbetoon aan de artistieke creatie in al haar vormen.

 En als je geen geld hebt om te kopen, kan je de beurs nog altijd beschouwen als één grote tentoonstelling, met een aanbod dat de hele periode van de Oudheid tot nu omspant.

Info: https://www.brafa.art