Chez Claire gaat internationaal

Auteur: 
Redactie
< >
Chez Claire opent pop-up vestiging op Brussels Airport

Het patisserie-concept Chez Claire opent midden december een pop-up vestiging op Brussels Airport. Sinds kort kan je hun éclairs ook aan huis laten leveren in de hele Benelux.

In 2012 maakten Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde furore met Wasbar. Het innovatieve concept haalde de internationale pers en diverse awards, en werd in 2015 verkocht om met een nieuwe uitdaging te beginnen: Chez Claire. Na de twee bestaande boetieks, geopend in maart van dit jaar, is het tijd voor nieuwe online paden.

Chez Claire via de webshop

De producten zullen voortaan ook via de webshop te bestellen zijn. Klanten uit de Benelux kunnen kiezen om ze zelf in de winkel af te halen of gekoeld te laten leveren.

Pop-up store op Brussels Airport

Dankzij een samenwerking tussen Chez Claire, Electrolux Professional en Brussels Airport vind je vanaf 15 december 2018 de eerste Chez Claire pop-up store in de vertrekhal van de Europese vluchten. Zo wordt het wachten op je vlucht nét iets aangenamer wanneer je geniet van Belgium's Finest Patisserie en een coupe Champagne ‘bij Claire'.

Mini-éclairs met acht verschillende smaken

Je kan bij Chez Claire ook doosjes met mini-éclairs kopen of bestellen. Per doos vind je acht verschillende smaken: de klassieke ‘La Claire”, de ‘Galaxy’ - met gouden knettersuiker-, hazelnoot, zeezout-caramel, ‘bitter dark chocolate’, peer-kaneel, passie-mango of framboos. Je hoeft niet verder te zoeken, want met een assortiment éclairs, de potjes “Crème de Claire” en hun nieuwe confiserie-assortiment kan je nu je volledige dessertbuffet bij Chez Claire samenstellen.

Bestellen kan via:  www.chezclaire.be

Chez Claire is voor hun pop-up store op Brussels Airport nog op zoek naar medewerkers. Solliciteren kan via jobs@chezclaire.be.

Foto: Chez Claire