Chocoladetraining voor en door chefs

Auteur: 
Redactie
< >

Barry Callebaut lanceert eerste chocolade-academy voor chefs

De Callebaut Chocolate Academy™ is het eerste wereldwijde online platform voor chocoladeprofessionals. Ze vinden er techniekvideo’s, cursussen en recepten van topchocolatiers. Het adviesbureau Waeg ontwikkelde technisch deze online chocoladeschool.

Chocoladetraining voor en door chefs

Dit online platform is het eerste e-learning platform dat volledig toegespitst is op chocoladetraining voor en door chefs.  De chefs kunnen hiermee hun expertise op het vlak van chocolade, patisserie en desserts vergroten.

Christopher Timmerman, Managing Partner van Waeg: “De Chocolate Academy™ Online speelt in op een trend die we almaar vaker zien bij onze klanten. Klanten die voornamelijk productgebaseerd zijn, zetten meer en meer in op het aanbieden van diensten. Dankzij de monitoring van de profielen die die deze academy bezoeken, gecombineerd met de data die het bedrijf al heeft, kan Callebaut met de juiste content nog relevantere diensten aanbieden. Ze kunnen de chefs die trainingen aanbieden waar zij naar op zoek zijn.”

Community van topchocolatiers en choc-o-holics

Met deze online academy creëert Barry Callebaut een internationale community van professionele chefs en choc-o-holics met een gemeenschappelijke passie, namelijk chocolade. Topchocolatiers zoals Russ Thayer en Marike van Beurden verzorgen de online cursussen. Zij delen elke week nieuwe recepten en hosten ook de techniekvideo’s.

Bezoek de online chocolade-academy