Coffice: coffee & cowork

Auteur: 
Redactie
< >

Mechelen is een koffiebar annex ondernemerscentrum rijker. Coffice opende op 23 mei 2019 zijn deuren op de IJzerenleen in het hart van de stad. In de namiddag wordt deze ontbijt- en lunchbar omgetoverd tot afterworkplek.

Coffice combineert coffee en cowork. Zaakvoerder Lennard Hens: “Coffice is de combinatie van een koffiebar met ontbijt- en lunchmogelijkheden én een ondernemerscentrum. Op het gelijkvloers kan je genieten van een kopje koffie, een ontbijt, een stevige lunch of een hapje tussendoor. De drie verdiepingen van het pand werden omgetoverd tot een echt ondernemerscentrum met coworkkantoren, meeting rooms, douchemogelijkheden en een eventruimte. Dit alles werd vormgegeven door het Mechelse bureau AnA interieur, dat onder andere ook de pas geopende Vleeshalle inrichtte.”

Koffie en ondernemen in Coffice

“We willen de Mechelse ondernemer een duwtje in de rug geven, door de perfecte werkplek te voorzien of door te zorgen voor een dagelijkse portie cafeïne”, aldus Lennard Hens. Samen met zijn zus Nena, die achter de bar staat, zet hij zich achter het project.

Neem een kijkje op de webite en hun social media kanalen: Facebook en Instagram