Daniël Ost en Friday openen winterboetiek aan de kust

Bijzondere bloemen en cashmere in Knokke-Heist
Auteur: 
Redactie
< >

Het Belgische bloemenhuis Daniël Ost en luxelabel Friday openen een winter boutique aan zee. Liefhebbers van de bloemsierkunst en high-end winterkleding kunnen er tot eind december terecht.

Hofleverancier Daniël Ost wil de Knokse klanten ook creatief ondersteunen met feestdecoraties. “Naast ons assortiment bloemen kunnen klanten bij ons terecht voor onder meer kerst- en tafeldecoratie. Van verrassende handgemaakte kerstornamenten tot een florale sfeerschepping. Een interieur wordt al snel magisch door de gepaste tafelschikking en accessoires”, vertelt Nele Ost (foto) die de klanten in Knokke zal bijstaan.

Cashmere en bont door Friday

Friday werd opgericht door Charlotte De Knibber en Nathalie Van Der Kaaij die beiden hun sporen reeds verdienden in de retail en sinds 2016 hun creatieve krachten bundelen. Hun label staat bekend om de exclusieve materialen zoals cashmere en bont. “In onze ontwerpen zoeken we steevast naar verfrissende klasse die voorbijgaat aan wegwerpconfectie en vluchtige mode. We geloven niet in rages, maar in schoonheid en ontwerpen”, vertellen de bezielsters van het label.

Adres: Kustlaan 255 – 8300 Knokke