De Borght is hotspot voor interieur & bloemen

Interieurzaak is gevestigd in historische kapel in Mechelen
Auteur: 
Redactie
< >

In een historische kapel in de Goswin De Stassartstraat Mechelen opende ‘Chapel Store De Borght’. De ruimte herbergt exclusieve interieurstukken waaronder tafels van Pascal Naessens.

De Borght is een uitgelezen plek waar mensen een combinatie kunnen vinden van iconische (zijden) bloemen en planten, een verscheidenheid aan premium merken en interieurobjecten, en knappe hedendaagse kunst. Je kan er professioneel interieur-, terras- en tuinadvies inwinnen bij het team van De Borght. Ze verzorgen de aankleding van privé- en bedrijfsfeesten in heel Vlaanderen.

Bloemenruikers met een ziel

Bij De Borght lijken bloemenruikers als het ware een ziel te hebben, de betoverende hedendaagse kunst aan de muren en in de tuin doen je wegdromen. De deco & design ‘eyecatchers’ zoals potten, tafels, stoelen, glaswerk, kussens en kaarsen kunnen een plaatsje nemen in de mooiste interieurs of op de meest idyllische terrassen van het land.

Stassart 11 voor een hapje en drankje

Verder kan je tussen het shoppen door genieten van een lunch en/of ‘high tea’ bij Stassart11, het restaurant van De Borght dat gekend staat voor zijn eerlijke en gezonde keuken, en de ongedwongen sfeer die er hangt dankzij het gezellige ‘food sharing’ concept.

Meer info: www.deborght.be en www.stassart11.be.

Waar? Goswin De Stassartstraat 11 in Mechelen. Momenteel loopt er de tentoonstelling ‘Metamorphoses’ van kunstfotograaf Bart Ramakers (tot eind oktober 2018).