Decors en rekwisieten voor events en feesten

Auteur: 
Redactie
< >
Decors en rekwisieten voor events en feesten

De Kempense zakenmannen Peter Verhaert en Rudy Van Nuffelen besloten, na 30 jaar zakendoen in de interieur- en decoratiebusiness, de krachten te bundelen en een nieuw segment aan te boren in de wereld van de evenementen en de feesten. Met ‘Inspiration Decors’ bieden ze themadecors, decorstukken en rekwisieten aan.

Inspiration Decors heeft intussen meer dan 2.000 decorstukken en rekwisieten in het assortiment.  De klanten bevinden zich in de professionele markt van eventorganisatoren en -bedrijven, maar ook particulieren en kleinere firma’s die een feestje plannen zijn welkom.

Decors op voorraad of via partners

De decorstukken zijn ofwel in voorraad ofwel te verkrijgen in het partnernetwerk dat het gevraagde stuk of rekwisiet op maat van de klant kan maken. Eigen ontwerp en productie vervolledigen de mogelijkheden voor creatieve klanten. De nieuwe totaalconcepten worden altijd eerst in de eigen Player’s Lounge uitgetest.

Decorstukken op maat

Zo werd voor het Koninklijk Iepers Operettegezelschap een Egyptische sarcofaag aangepast zodat er een acteur in kon plaatsnemen.  Aan het televisieproductiehuis Tanker werden onlangs drie ‘Kiddie Rides’ ter beschikking gesteld die werden ingeschakeld bij de opnames van de lopende Orange TV-spot met Jean Claude Van Damme. En voor touroperator Goldentimers werd een 3D woestijnrallydecor op maat ontworpen, inclusief Play Station-beleving op groot scherm.