Energiespecialist EcoPuur heeft nieuwe directeur

Auteur: 
Redactie
< >

Joris Haems is de nieuwe directeur van aannemer EcoPuur. Zijn aanstelling is het gevolg van de groei van EcoPuur.

De voorbije jaren groeide EcoPuur uit tot een volwaardige totaalaannemer op vlak van duurzame energietechnieken. Met een jaaromzet van om en bij de 7,5 miljoen euro behoort het bedrijf nu tot de grotere spelers. De Oost-Vlaamse Haems verdiende de voorbije zeven jaar zijn pluimen als general manager in de sector van de duurzame energietechnieken.

Vanuit de klantbehoefte

Joris Haems: “Bij EcoPuur vertrekken we vanuit de behoefte van onze klant, of dit nu een lagere energiefactuur, meer comfort of een ecologische overweging is, dat maakt niet uit; het is de juiste visie die telt. Met onze totaaloplossingen bieden we een antwoord op de vraag van klanten. En aangezien wij alle energietechnieken in huis hebben, zijn wij een one-stop-shop bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.”

Nieuwe talenten aantrekken

Voor Haems zal het ook een uitdaging zijn om extra talent aan te trekken. Iets waarin hij in de loop der jaren een sterke ervaring heeft opgebouwd. “We zijn enorm aan het groeien, zowel qua regio als qua aantal projecten. We breiden uit in Vlaanderen en realiseren steeds meer totaalprojecten, ook bij KMO’s. Om die groei te ondersteunen, zoeken we technisch talent, meer bepaald installateurs, projectleiders en ploegbazen voor onmiddellijke indiensttreding.

De diversiteit aan projecten en de stabiele bedrijfsstructuur zijn slechts enkele van onze troeven. Bij EcoPuur staan onze medewerkers centraal. We zijn trots op onze mensgerichte en waardegedreven bedrijfscultuur. We blijven inzetten op innovatie en willen steeds de leider blijven in de nieuwste duurzame energietechnieken.”