Exclusieve netwerklocatie in Brasschaat voor al uw meetings, feesten en evenementen

Auteur: 
Natasja Van der Jonckheyd

Te midden van de bossen en in een oase van rust ontdekt u Casa Riketsa in Brasschaat. Het schitterende herenhuis, omgeven door veel groen en ruimte, biedt u de mogelijkheid om op een prachtige locatie te netwerken, bedrijfsbesprekingen te voeren en exclusieve events te organiseren. Riketsa organiseert het allemaal voor u en biedt u een tot in de puntjes afgewerkt en verzorgd programma aan.

Een woning als deze ziet u niet elke dag! Ons prachtig gerenoveerd landhuis ligt in een residentiële buurt. Het landhuis heeft hoge plafonds en biedt één en al klasse. De gezellige, stijlvolle woonkamer is bijzonder geschikt voor prestigieuze fotoshoots of vergaderingen in een select gezelschap. We organiseren op maat en tot in de details uitgewerkte catering voor groepen ter plaatse. U kunt bij ons terecht zowel met kleine groepen van 6 personen tot 100 personen.

Wij verzorgen voor u de volledige organisatie van uw evenement en toch voelt u er zich helemaal betrokken bij. Wij beschikken zowel over expertise voor de organisatie van kleinere als grotere events. Wij bieden daarbij zowel een tot in de puntjes verzorgde regie, een strak projectmanagement als een duidelijke communicatie en nazorg.

Op deze schitterende locatie beschikt u zo gewenst over twee polyvalente vergaderzalen, een volledig ingerichte keuken, een ontvangstruimte/salon en een living/restaurantruimte.