Fashionmerk SHAW opent pop-up store

Jill Shaw toont herfst-winter collectie 2018
Auteur: 
Redactie
< >
Jill Shaw x Lightspeed

Singer-songwriter en e-commerce onderneemster Jill Shaw opent op 5 oktober een pop-up store in hartje Antwerpen. De 23-jarige begon haar succes online op ByJillShaw.be. Van 5 tot 30 oktober runt ze de SHAW pop-up.

Onder meer de SHAW herfst-winter collectie 2018 zal in de rekken te vinden zijn. Deze bestaat onder meer uit intimates, comfy loungewear, kimono’s en accessoires. Pop-up stores zijn inmiddels geen trend meer in de mode-industrie, maar een nieuw kanaal voor online ondernemers om het bereik van hun merk te verbreden.

SHAW werkt samen met Lightspeed

De store wordt door Lightspeed en Jill Shaw samen gehost. Lightspeed, een cloudgebaseerd kassasysteem, biedt ondernemers de kans om te ervaren hoe het is om hun online assortiment ook offline te verkopen.  Shaw: “Dankzij Lightspeed kunnen mijn klanten nu mijn collectie aanraken en proberen. Een online shop laat het deels nog over aan onze fantasie, maar in mijn eigen pop-up kan ik de complete lifestyle achter SHAW in het echt uitwerken.”

De tijdelijke winkel opent vrijdag 5 oktober officieel haar deuren voor het publiek, vlak voor Antwerp Fashion Weekend op 6 en 7 oktober. De zaak is gevestigd op de Lombardenvest 22 in Antwerpen, in het midden van de modebuurt.
www.byjillshaw.be