Filmproductiehuis New Impact blaast 30 kaarsjes uit

Auteur: 
Redactie
< >

Wat ooit gestart is als een bedrijf onder vrienden is uitgegroeid tot een succesvol filmproductiehuis. Dit jaar viert het Antwerps filmhuis New Impact zijn 30-jarig bestaan. Een uitzonderlijke prestatie in de sector.

Productiehuis werkt voor bekende bedrijven

New Impact is in 1988 opgericht door Jean Paul Snoeckx en twee vrienden. “Het was voor ons een grote sprong in die periode,”  zegt hij. “Toen was film maken nog nieuw, iets exotisch. Het was een droom, maar we wisten nog niet echt wat ons te wachten stond”. Ondertussen werkt het productiehuis voor verschillende grote klanten als ADB Safegate, Agfa, Stad Antwerpen, Cardoen, Delen Private Bank, Gosselin Group, Greenyard, enz.

New Impact wint MPTE award

De filmsector zit onmiskenbaar in de lift en heeft veel aan professionaliteit gewonnen. Dat New Impact hierin succesvol is bewijzen de vele nationale en internationale Awards die het productiehuis de voorbije jaren in de wacht kon slepen. De imagofilm voor MPET (MSC PSA European Terminal) viel dit jaar 2 maal in de prijzen.

Ook met de films ‘Atypical Antwerp’ voor Stad Antwerpen en ‘Brussels Airport, connecting Belgium to the future’ voor Brussels Airport Company viel New Impact al eerder in de prijzen.

Meer weten: www.newimpact.be

Foto: © Morrec.