Gaat u naar de Biënnale Interieur?

Auteur: 
Redactie
< >

Dit jaar viert de Biënnale Interieur, vaste afspraak in de jaarlijkse design kalender, zijn 50ste verjaardag. De Biënnale Interieur werd  opgericht met het doel om veranderingen in het hedendaags design en interieur op de kaart te zetten.

Nu, vijftig jaar later, is het duidelijk dat het toen nieuwe idee om design te combineren met culturele en commerciële elementen een succesformule is. De ideeën van toen hebben ervoor gezorgd dat de Biënnale uitgegroeid is tot een niet te missen afspraak.

Interieur 2018 gaat op zoek naar antwoorden op vlak van wonen, werken en ontspannen en dit in een nieuwe formule. Vijf dagen lang zet de 26e Biënnale Interieur in op een aanbod van bedrijven en talent die een eigen inhoudelijk statement maken.

In een snel veranderende wereld tracht de Biënnale Interieur een platform te zijn waar de zoektocht naar betekenis ook concreet wordt ingevuld. Het inzetten op  nieuwe, milieuvriendelijke materialen wordt aangemoedigd. Bedrijven die zinvolle ideeën en slimme oplossingen voor een betere leefomgeving aanreiken krijgen een  centrale plek. En de jonge generatie die de wereld van vandaag en morgen op hun manier verandert, wordt aangemoedigd hun idee voor te stellen.

Biënnale Interieur 2018, 18-22 oktober, Kortrijk
www.interieur.be/biennale