Group-f dienstencheques: professioneel poetswerk voor de particulier op een laagdrempelige manier

Auteur: 
Redactie
< >
Group-f kantoren

Group-f is een grote en gerenommeerde speler in de poets-en onderhoudssector.

Onder een gemeenschappelijke noemer verenigt Group-f een gevarieerd gamma aan diensten, met de f van functionaliteit en flexibiliteit als rode draad.
Het bedrijf maakte faam en furore met cleaning en facility services voor bedrijven en met een dynamische dienstverlening voor hotels. Ook de verhuur van hoogtewerkers zit in het gevarieerde gamma. Dat gamma breidt niet alleen uit in de hoogte, maar ook in de breedte: dankzij dienstencheques kunnen ook particulieren voluit kiezen voor professionele poetshulp en uitgebreide expertise.

Een schoon huis volgens de regels van de kunst én van de wet

Dienstencheques zijn het aantrekkelijke antwoord van de overheid op het zwartwerk in de sector: in het verleden kleefden te vaak ‘vuile handen’ aan een schoon huis.
Group-f springt mee op die kar, maar heeft ook oog en oor voor de gevoeligheden en verwachtingen van de particuliere klant. Die blijft terecht veel belang hechten aan het archetype van de klassieke poetsvrouwen, dat steunt op nabijheid én vertrouwen.
De poetshulp was naast hulp in huis ook vaak kind én vriend aan huis.
Dankzij een selectieve en klantgerichte werving kan Group-f erin slagen om een antwoord te bieden op die vragen en dit allemaal binnen het wettelijke kader, waardoor u zich niet alleen van een schoon huis maar ook van een veilige, verzekerde en voordelige dienstverlening verzekert.

Group-f personeel: professioneel vaardig én sociaal (w)aardig

Bij Group-f hebben we bijzonder veel begrip voor de ‘drempelvrees’ van klanten. Door de ‘fysieke’ deur te openen voor derden, zet je ook de mentale deur op een kier: een poetshulp stapt niet alleen binnen in een huis, maar ook in een huishouden, wat veel ingrijpender is. Bij Group-f hebben we niet gewoon begrip, we hebben het ook echt begrepen: ons personeel krijgt niet alleen opleidingen om te beantwoorden aan de technische wensen, maar krijgt ook coaching om te blinken als ‘schone’ mensen. Group-f hecht eraan om warme zorg te besteden aan hun mensen, in de overtuiging dat ze u en uw huis met dezelfde zorgzaamheid zullen behandelen.

Group-f gaat ver voor u, maar u moet niet ver gaan voor Group-f

Group-f zet in op nabijheid, in meerdere betekenissen van het woord. Aangenaam en professioneel personeel garandeert een efficiënte dienstverlening en hartelijke contacten.
Daarnaast wil Group-f faciliteren en schalen met regionale filialen, om hun attractieve aanbod letterlijk en figuurlijk bereikbaar te maken.
Ook de werving gebeurt regionaal: door files te vermijden en op die manier tijd en energie te winnen, kan het personeel opgeladen én tijdig aan zijn taak beginnen.
Momenteel heeft het bedrijf zestien plaatselijke kantoren, maar dat aanbod zal zeker nog uitbreiden.

Tijd te kort en werk zat? Group-f strijkt de plooien glad!

In dertien van de zestien filialen huist ook een professioneel strijkatelier. Doordat veel mensen leven in zesde versnelling, staat strijkwerk in heel wat gezinnen op de helling: in de strijd om deadlines te halen en doelen te bereiken, blijft er vaak geen tijd over om te strijken. Geen nood! Breng uw strijkwerk binnen, en we zorgen ervoor dat u rimpelloos aan uw race kan beginnen.

Een gevarieerd gamma voor een diverse doelgroep

Het systeem van dienstencheques heeft ervoor gezorgd dat de  ‘luxe’ van poets-en strijkhulp niet langer synoniem is voor exclusiviteit.
Group-f zet maar wat graag zijn tanden in een dynamische dienstverlening, maar neemt daarbij geen gigantische hap uit uw budget.
Op die manier kunnen heel wat mensen een beroep doen op aangename assistentie of zelfs onontbeerlijke ondersteuning. Bij die laatste categorie hoort een grote groep senioren, die nog uitstekend voor zichzelf maar niet meer voor hun huis kunnen zorgen: Group-f vult dit gaatje, met hoogstaande hulp én een prettig praatje!