Internationale mineralen- en edelstenenbeurs

Auteur: 
Redactie
< >

Fans van mineralen, edelstenen en sieraden moeten zeker een bezoekje brengen aan IMRA 2019. Dit is de internationale mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs op 23 en 24 februari in Kinepolis Antwerpen. Organisator is de Academie voor Mineralogie (ACAM).

Door zijn grote verscheidenheid aan mineralen, fossielen, edelstenen, sieraden, kunstvoorwerpen, instrumenten, gereedschap en vakliteratuur is deze beurs een omwegje waard. IMRA 2019 zet de deuren niet alleen open voor specialisten ter zake. Iedereen die beroepshalve of vanuit liefhebberij met deze tak van de natuurwetenschappen te maken heeft, vindt hier zijn of haar gading.

Ook de toevallige bezoeker raakt ongetwijfeld geboeid door de fascinerende wereld van mineralen, met die wonderbaarlijke pracht aan kleuren en kristalvormen. Ook juwelen met mineralen en fossielen schitteren er in alle pracht.

Tijdens de beurs kunt u gratis uw edelstenen op hun echtheid laten schatten. Kinderen mogen zelf aan de slag bij allerhande demonstraties. En u kunt gratis deelnemen aan de wedstrijd  die een mooi  mineraal oplevert.

Info:  www.acam.be