Is de toekomst ‘roze’ (chocolade)?

Chocolatier Goossens in Antwerpen maakt al jaren robijnrode chocolade diamanten-harten met een omhulsel van melkchocolade, rood gekleurd met 100% natuurlijk rode bietensap. Maar nu heeft Barry Callebaut een nieuwe smaak ontwikkeld. Na pure, melk en witte chocolade is er nu een 4e roze chocolade.
Auteur: 
Redactie
< >

Na zwart, bruin en wit is er nu een 4e soort. Een van nature roze chocolade zonder toevoeging van extra kleur. De kleur zou bepaald worden door een speciale selectie van cacaobonen die van nature een roze kleur hebben. Niet alleen de oud-roze kleur is uniek, ook de smaak is niet wat je verwacht van chocolade. Kom zelf proeven, de zuur-zoete smaak met een fruitige toets van rode bessen heeft een sprankelende lentekriebel in zich.

In eerste instantie zal Chocolatier Goossens de beperkte voorraad verwerken in de vorm van 15 cm grote paaseieren en in de vorm van een hapklare lipvormige diamant,  de ‘Lady boy le Marquise’  genoemd. Chocolade met een onverwachte toets dus.

Nu verkrijgbaar bij Chocolatier Goossens: Isabellalei 6, 2018 Antwerpen. Telefonisch bestellen kan op 03.239.13.10.