Krokusvakantie: drie tips voor kids in Oostende

Auteur: 
Redactie
< >

De krokusvakantie komt eraan. Wie zegt dat enkel de zomer geschikt is voor een uitstapje naar de grootste badplaats aan de Belgische kust zee?  Ook deze tijd van het jaar kun je in Oostende heel wat beleven. De Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen: er is een vloedgolf aan activiteiten, ook voor kinderen.

  1. LEGO The Movie 2: zoektocht in de stad
    Start de krokusvakantie met een spannende zoektocht door de straten van Oostende. Sinds LEGO The Movie is iedereen op zijn hoede. Het lijkt wel alsof Emmet de enige is die gelukkig door het leven gaat. Maar dan plots wordt zijn BFF Lucy gekidnapt. Help jij mee zoeken met Emmet? Echte helden vinden meer info op www.visitoostende.be/lego (zaterdag 2 maart tot zondag 10 maart 2019, op verschillende locaties in de stad).
  2. Smurfen de Musical
    'Smurfen de Musical' neemt jou en je bengels mee op avontuur met de kleinste vrienden. De spetterende musical werd wereldwijd lovend ontvangen en komt in maart eindelijk ook op het podium in Oostende (maandag 4 maart 2019 om 13.30 uur, Kursaal Oostende).
  3. Carnaval in Oostende
    Carnaval? Dat is drie dagen kleurrijk plezier. Het feest gaat traditiegetrouw van start met de kroning van Prins en Prinses Carnaval. Zaterdag trekken de allerkleinsten hun verkleedkledij aan, want dan is het tijd voor de Kinderstoet.  Op zondag wordt het carnaval afgesloten met de Grote Carnavalstoet (vrijdag 8 maart tot zondag 10 maart 2019,  Groentemarkt).

Info: www.visitoostende.be