Mechelse brouwerij lanceert eigen webshop

Auteur: 
Redactie
< >
webshop Het Anker

De Mechelse brouwerij Het Anker start met een eigen webshop voor hun biermerken Gouden Carolus en Maneblusser. De bieren zelf kan je niet online kopen, maar wel andere artikelen zoals glazen, openers en Gouden Carolus outfits voor wielertoeristen.

Voorlopig telt de webshop een 40-tal artikelen, onderverdeeld in 3 categorieën: ‘bar & deco’, ‘sport & vrije tijd’ en ‘cadeau & inspiratie’. Die worden overal ter wereld aan huis geleverd. “We kregen geregeld vragen van liefhebbers wereldwijd om allerlei producten op te sturen”, zegt marketingverantwoordelijke bij Het Anker Zjef De Loose. “Met de webshop bieden we daar een antwoord op. Voor het voorbereiden, inpakken en versturen van de bestellingen werken we samen met het Mechelse bedrijf ShopWeDo.“

De volgende dag al geleverd

”De bestellingen worden voorbereid, ingepakt en opgestuurd vanuit het magazijn van ShopWeDo in de industriezone Mechelen-Zuid. Wie voor 22u bestelt, krijgt zijn producten de volgende dag al geleverd in België en Nederland.

Leveringen per fiets

“In de toekomst willen we graag meer mogelijkheden toevoegen. Zo bekijken we of het mogelijk is om glazen en geschenkartikelen te personaliseren. En we praten ook met ECOkoeriers om de leveringen in Mechelen met de fiets te laten plaatsvinden.”

Geen bieren of whisky

Bier en whisky verkoop Het Anker op dit moment niet online. “En daar hebben we een goede reden voor”, zegt De Loose. “Wij zijn ervan overtuigd dat onze dranken mensen kunnen samenbrengen. Stap dus liever je lokale horecazaak of winkel binnen en vraag naar onze bieren en whisky’s bij de medewerkers. Zij helpen je graag verder en kunnen vaak ook persoonlijke tips geven. Op onze website vind je een handige tool om een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden”, aldus De Loose nog.

Info: http://shop.hetanker.be