Music Hall trakteert

Auteur: 
Redactie
< >

Exact 30 jaar geleden startte het verhaal van Music Hall. De musicalspecialist trakteert met kortingen op voorstellingen.

Als je houdt van musical, dan mag je zeker Scrooge, de Musical, Hans & Grietje, de sprookjesmusical of Neverland, the adventures of Peter Pan niet missen. Voor de opera- en operettefans is er Carmen, Nabucco, La Bohème, Blauwbaard en Madama Butterfly. En ook de dansliefhebbers worden bediend met De Notenkraker, het Zwanenmeer, Romeo en Julia, Marie-Antoinette en Sleeping Beauty. Met The Best of Musicals en A Night at the Opera staan alle hoogtepunten van deze kunstvormen op 1 avond.

Les Misérables

Verder is het exact 20 jaar geleden dat Les Misérables 382.000 bezoekers trok in Antwerpen. Dit vieren we op 22 en 23 maart 2019 in Vorst Nationaal. 28 topzangers en een groot symfonisch orkest brengen de muziek van componist Claude-Michel Schönberg tot leven. Indrukwekkende projecties en lichteffecten vervangen de decors in deze lustrumproductie. En Hans Peter Janssens schittert opnieuw als Jean-Valjean.

www.30jaarmusichall.be