Nieuwe Hyundai Kona Hybrid

Auteur: 
Redactie
< >
De nieuwe Kona Hybrid
Nieuwe Hyundai Kona Hybrid
Nieuwe Hyundai Kona Hybrid
Nieuwe Hyundai Kona Hybrid
Nieuwe Hyundai Kona Hybrid
<
De nieuwe Kona HybridNieuwe Hyundai Kona HybridNieuwe Hyundai Kona HybridNieuwe Hyundai Kona HybridNieuwe Hyundai Kona Hybrid
>

Hyundai Motor optimaliseert zijn Kona-gamma met de lancering van de volledig nieuwe Kona Hybrid. De Kona Hybrid beantwoordt aan de vraag van Europese klanten naar meer SUV-modellen met een ecologische aandrijving.

Full hybrid-aandrijving

Naast zijn gewaagde design pakt de Kona Hybrid uit met een full hybrid-aandrijving en een reeks technologische verbeteringen, zoals actieve veiligheids- en rijhulpsystemen onder de noemer SmartSense™, geavanceerde infotainmentfuncties en, in een later stadium, ook geavanceerde Blue Link®-connectiviteitsfuncties.

Kona Electric

De oorspronkelijke Kona, die zijn naam ontleende aan het Kona District op het Big Island van Hawaï, werd in 2017 gelanceerd als Hyundai’s eerste compacte SUV in Europa. Vorig jaar introduceerde de Koreaanse autobouwer de Kona Electric, zijn eerste volledig elektrische compacte SUV. Sinds de marktlancering van de oorspronkelijke Kona in oktober 2017 zijn in Europa in totaal bijna 120.000 exemplaren verkocht. 

Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product bij Hyundai Motor Europe HQ : “Hyundai heeft sowieso al het ruimste aanbod aan aandrijflijnen, en met de lancering van de volledig nieuwe Kona Hybrid bieden we onze Europese klanten nog meer keuze als het gaat om milieuvriendelijke SUV-modellen. Bij zijn stijlvolle design kan de klant nu ook kiezen voor deze nieuwe, efficiënte hybrideaandrijving.”