Opendeurdag Ergo Advice, speciaalzaak in ergonomische producten

Auteur: 
Redactie
< >

Op 11, 12 en 13 mei zet Ergo Advice in Lokeren zijn deuren open. Bert Claerhout, de nieuwe zaakvoerder, wil tijdens die dagen het belang van ergonomisch werken benadrukken. “Gezonde medewerkers die op hun werkplek comfortabel werken zijn productiever en langer inzetbaar. Met gepersonaliseerd advies kunnen mensen fitter en meer gefocust werken,” zegt hij.

Klachten voorkomen
Bert Claerhout weet uit zijn verleden als kinesitherapeut dat een ergonomisch ingerichte werkplek gezondheidsklachten kan voorkomen. “We willen de oorzaak van de klachten aanpakken door gericht advies en workshops te geven en door de werkplek ergonomisch in te richten. Standaard wonderoplossingen die voor iedereen werken, bestaan niet, wel persoonlijke oplossingen.”

Dynamisch werken
“We willen mensen laten kennis maken met het dynamisch werken. Ze kunnen dit ter plekke komen uittesten. We zitten te veel, we zitten in foutieve houdingen en we zitten te stil. Er zijn zoveel factoren die een rol spelen bij het zoeken naar de meest geschikte oplossing dat goed ergonomisch advies aangewezen is.”

Ergo Advice, opendeurdagen op 11, 12 en 13 mei. Kerkstraat 63 in Lokeren.
Info: www.ergo-advice.be