Porsche Mechelen en Living Tomorrow openen pop-up restaurant “Aan tafel met Porsche”

Auteur: 
Gerard
< >

“Aan tafel met Porsche” is een buitengewone pop-up restaurantbelevenis, ontstaan uit een samenwerking tussen Living Tomorrow en Porsche Center Mechelen.

Living Tomorrow heeft met haar eigen restaurant van de toekomst “The Bistronomy” in Vilvoorde, waar Chef Marc Clément aan het fornuis staat, reeds alle troeven in huis om u een buitengewone gastronomische belevenis te garanderen. Bovendien nodigen wij wekelijks een sterrenchef uit die voor één keer zijn eigen restaurant verlaat om u culinair te verwennen. Plaats dit concept nu in een originele Porsche-omgeving, die we speciaal voor deze pop-up sfeervol aankleden en dan hebt u meteen de hoofdingrediënten van “Aan tafel met Porsche”.

Wekelijks wordt een sterrenchef uitgenodigd die die dag tijdens de lunch en het diner bereidt. Sterrenchefs die langskomen: Marc Clement (The Bistronomy, initiatiefnemer), Ken Verschueren (De Tuinkamer), Axel Colonna-Cesari (Centpourcent), Thierry Neys (Nuance) en één mystery guest.

'Aan tafel met Porsche' is open vanaf 1 tem. 24 oktober 2015 van maandag t.e.m. zaterdag van 12u – 15u en van 18u – 22u. Gesloten op zondag.

Reservatie is verplicht, reserveer uw plaats hier