Relaxen met zicht op ‘Het Eilandje’

Auteur: 
Redactie
< >
SkyNooz, massage

Wellnessbedrijf Nooz lanceert een nieuwe locatie op het Antwerpse Eilandje.  SkyNooz is een exclusieve penthouse met privéwellness, butlerservice en een 270° skyline.

SkyNooz is een nieuwe ontspanningsplek in Antwerpen waar bezoekers in alle rust van luxe kunnen genieten. Het interieur is een mix van wit en zwart. Hout met gouden accenten zet het stadsgevoel  in de verf.

Zicht op jachthaven en museum

De lounge- en wellnesssuite ligt op de 21ste verdieping van Antwerpens hoogste wolkenkrabber (Londen Tower), in de trendy wijk Het Eilandje. Door de brede ramen kijk je over de jachthaven, het Museum Aan de Stroom (MAS), de Scheldebocht en het Havenhuis.

Wellness

Met een sauna, hamam, jacuzzi, privécinema en overnachtingsmogelijkheid heb je hier een eigen penthouse. En die van familie en vrienden want de suite is beschikbaar van 2 tot 6 personen. Je geniet zolang je dat wilt, zonder strak tijdsschema.

All-in service en discreet

Bij een dergelijke ervaring hoort een discrete service. Bij aankomst in SkyNooz staat alles klaar (zelfs je lievelingsmuziek en kleur). Ook extra's met een persoonlijke touch zijn mogelijk: bloemen, een persoonlijke wens, een privéparkingservice. Ideaal om het drukke leven even te parkeren.

Foto: SkyNooz

Meer info op www.skynooz.be