Run, Forest! De leukste loopwedstrijden van het moment

Auteur: 
Redactie
< >

Wie tegenwoordig nog gewoon op de vlakke vloer loopt mag zichzelf een mietje noemen - echte runners gaan voor het hindernissenparcours door de stad en vatten een ‘urban trail’ aan.

Urban trails
De urban trails (link naar https://www.planinternational.be/nl/kom-actie/urbantrail ) zijn niet alleen een ware uitdaging voor je conditie - er komt naast lopen ook wel wat springen aan te pas - maar het grootste voordeel is dat deze runs je langs de mooiste of meest verrassende plekjes van je stad loodsen.

Obstacle runs
De obstacle runs dragen dan weer heldhaftige namen als 'Strong Viking Mud Edition' of 'Spartacus Run' en laten je modder vreten - denk aan de Romeinse legionairen die met hun volledige wapenuitrusting door de woestijn werden gestuurd. De Battle of Thor (link naar https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/battle-of-thor/a75c6708-4025-4321-aa73-38a81bcab20a )  heeft voor heldhaftige kinderen van 6 tot 11 jaar dan weer een 'Little Spartacus' - onder het motto: jong geleerd... Maak je borst dus maar nat, en waag je aan een loopwedstrijd pas comme les autres.