Spotted @Batibouw 2017

Auteur: 
Gerard
< >

SoundTouch® 300 soundbar van Bose
De Bose SoundTouch 300 soundbar rekent definitief af met de prestatiebeperkingen van enkelvoudige luidsprekers voor (film)muziekbeleving en zet nieuwe norm in single-speakerprestaties voor muziek- en film streaming. Voor meer info klik hier

ArtLine van Miele: perfectie door pure eenvoud
Kenmerkend voor de gloednieuwe ArtLine-inbouwtoestellen is dat ze volledig greeploos zijn. Een absolute meerwaarde in moderne huizen waar de keuken vaak naadloos overloopt in de woonkamer. De toestellen geven een ultramoderne uitstraling aan de keuken dankzij de strak aansluitende fronten met geïntegreerde M Touch bedieningsdisplays. Dankzij de Touch2Open-technologie openen de deuren zichzelf met één druk op de knop. Voor meer info klik hier.

Allegra, nieuwe douchewandenreeks, getekend Duscholux
Duscholux iintroduceert met Allegra een nieuwe douchewandenreeks, met alle comfort waarvoor het merk sinds het einde van de jaren ’60 bekend staat en tegen een uiterst betaalbare prijs. De combinatie van robuuste materialen en vernuftige technische details doet Duscholux uitblinken in de productie van de ideale douchewand voor een gepersonaliseerde badkamer. De standaard CareTec-glasveredeling zorgt bovendien voor een makkelijke reiniging van de glasoppervlakken. Voor meer info klik hier.

Philips Hue verlichting, comfort en veiligheid van bij het wakker worden tot het slapengaan
De slimme woonverlichting van Philips Hue biedt eindeloos veel mogelijkheden om te spelen met kleuren. Via de app stel je de Hue verlichting in volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kan je natuurlijk en helemaal zen gewekt worden met een licht dat geleidelijk feller wordt. Voor meer info klik hier.