Springkastelen, go-carts en waterfietsen tijdens Schorremorrie

Auteur: 
Redactie
< >

Hoogdag voor het ‘schorremorrie’ op 9 juni 2019. Dan vindt Schorremorrie, een kinderfestival in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, weer plaats met meer dan 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Tijdens Schorremorrie wordt de Deltaweide in De Schorre omgetoverd tot een openlucht speelparadijs. Breng een bezoekje aan De Schorre en beleef een onvergetelijke dag. Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Brasserie De Schorre en de speeltuin zijn natuurlijk ook open. Voor de allerkleinsten zijn er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkastelen en kleuterkriebeldroom voorzien.

Schorremorrie verwacht 5.000 bezoekers

“De Schorre heeft de voorbije jaren een mooie transformatie ondergaan en we willen deze veranderingen optimaal in onze evenementen integreren. Dit jaar verrassen we de bezoekers met een ontdekkingsreis op ons domein tijdens Schorremorrie”, vertelt gedeputeerde Jan De Haes. “Schorremorrie wordt georganiseerd in samenwerking met Gezinsbond en rekening houdend met het succes van de voorbije jaren worden er opnieuw 5.000 bezoekers verwacht.”

Praktische info

9 juni 2019 van 11 uur tot 18 uur. Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1 in Boom. www.deschorre.be