Stel je eigen maatkast en dressing in 3D samen

Auteur: 
Redactie
< >
Stel je eigen maatkast en dressing in 3D samen

Met het configuratiemodel van interieurbedrijf Maatkasten Online kan je je eigen maatkast en dressing online samenstellen en bestellen. Het configuratiemodel toont de creaties in 3D.

Maatkasten Online werd in 2015 geïntroduceerd door West-Vlamingen Nick en Loïc. De vennoten richtten een productieassemblage op en sleutelden gedurende jaren aan het concept. Het vernieuwde platform is een voorbeeld van innovatie en digitalisering. Het 3D-ontwerpmodel werd namelijk in samenwerking met Nanopixel, marktleider in 3D-visualisatie en is ontwikkeld op basis van geavanceerde gamesoftware.

Topkwaliteit van Belgische makelij

Omdat je de kasten zelf online kan ontwerpen en designen, bespaar je kosten en heel wat tijd. Hierdoor kan Maatkasten Online de kosten drukken en haar klanten aanvaardbare prijzen bieden. De webshop toont meteen de totale productprijs. Je moet dus niet wachten op een offerte. De producten worden hier in België op maat gemaakt.

Geen fysieke winkel

“We hebben geen fysieke winkel,” aldus Nick. “Wel bezorgen wij gratis kleurstalen. We gaan mee met de digitalisering. Het is zoals shoppen op Zalando, je bestelt alles online.” Maatkasten Online levert alle maatproducten binnen de vijf werkdagen aan huis.

Nieuwsgierig naar deze 3D-ontwerpmodule? Neem dan een kijkje op www.maatkastenonline.be.
Maatkasten Online staat op Batibouw van 21 februari tot 3 maart in Brussels Expo: standnummer 03419.