Terra Nova: voor het avontuur dicht bij huis

Auteur: 
Redactie
< >
Cocoon in Arboretum Kalmthout © Provincie Antwerpen
Foto: Cocoon in Arboretum Kalmthout - Copyright: Provincie Antwerpen

Ook deze zomer neemt Terra Nova je mee voor een avontuur dicht bij huis. Zin in een originele overnachting op een idyllische locatie, of wat meer actie in de natuur? Bekijk hier het programma.

Terra Nova, een organisatie van het Antwerpse provinciebestuur, is  ondertussen al aan de 11e jaargang toe. In en rond de provinciale groen- en recreatiedomeinen beleef je een hele verzameling avontuurlijke, ontspannende, originele en gewoonweg coole activiteiten. Het nieuwe programma is een ideale mix van ééndags- en overnachtingactiviteiten. Hiermee kan iedereen die niet van plan is om op een buitenlandse vakantie te vertrekken, zijn zomer perfect invullen met exotische avonturen, vlak bij huis.

Terra Nova ook in De Nekker in Mechelen

Terra Nova pakt uit met een aantal volledig nieuwe activiteiten! Zo doet het Provinciaal Recreatiedomein De Nekker weer mee met Terra Nova. De Nekker gooit meteen al zijn troeven op tafel met een geweldig wellness-arrangement voor ouders, inclusief een opvangprogramma voor je kinderen! Zo’n massage is misschien perfect te combineren met een 20-km lange trektocht door de Kempen, van Provinciaal Groendomein De Averegten (Heist-op-den-Berg) naar Provinciaal Groendomein Hertberg (Herselt). Een natuurwandeling mét een picknick en een shuttledienst terug naar het vertrekpunt.

Info over het programma van Terra Nova: www.terranova.be