The Hub: mega ‘man cave’ in Wijnegem Shopping

Auteur: 
Redactie
< >
The Hub, man cave in Wijnegem

Bij de start van de wintersolden opende Wijnegem Shopping Center de deuren van de grootste man cave ooit in shoppingland.

‘The Hub’ is 240 m² groot en is uitgerust met drie biljarttafels, drie gameconsoles, een darts, twee kickertafels, twee reuze tv’s en een zes meter lange bar met bier en cocktails. Je kan er kranten lezen, je smartphone opladen, een feestje bouwen of gewoon uitrusten in een comfortabele zetel.

Wachtende mannen

Wijnegem Shopping opent de man cave voor de vele mannen die vaak sneller rond zijn in het winkelcentrum dan hun shoppende partner. Want het is een bekend fenomeen: mannen die in de gangen van het shoppingcentrum trouw op hun partners wachten tot ook zij hun keuze hebben gemaakt in het aanbod. Aangezien bijna zes op de tien bezoekers in Wijnegem minstens drie uur doorbrengen in het winkelcentrum, kan die wachttijd dus soms al eens oplopen.

Grootste ter wereld

Nergens ter wereld vind je een shoppingcentrum met een groter walhalla voor mannen, zo meldt Wijnegem Shopping. In het buitenland vind je wel eens een man cave in een winkelcentrum, maar nergens van deze omvang en vaak slechts tijdelijk geïnstalleerd.

De man cave is alle dagen open van 9 tot 20 uur en op vrijdagen tot 21 uur.