Topflorist Daniël Ost vindt vaste stek in Knokke-Heist

Auteur: 
Redactie
< >
Ost is een wereld van florale inspiratie
Ost is een wereld van florale inspiratie
<
Ost is een wereld van florale inspiratieOst is een wereld van florale inspiratie
>

Liefhebbers van florale decoratie kunnen voortaan terecht op de Knokse Dumortierlaan voor het assortiment bloemen, planten en decoratie van hofleverancier Daniël Ost.

Daniël Ost is wereldbekend en geniet internationale faam. Van de New Yorkse Orchid Show tot de vertrekken van de Japanse Keizer en de spectaculaire decoratie in de ‘Garden of Madness’ op Tomorrowland: het team van Daniel en Nele Ost ‘has done it all’. De bakermat bevindt zich in het Waasland en ook de Brusselse shop levert al sinds 2003 unieke boeketten af. Knokke-Heist wordt het derde Belgische verkooppunt van dit team van topfloristen.

Ost is een wereld van florale inspiratie

Het pand op de Dumortierlaan werd door Nele Ost en haar team omgetoverd tot een wereld van florale inspiratie. Naast de bloemencollectie, die mee evolueert met de seizoenen waardoor het huis steeds in beweging lijkt, vindt men er planten en decoratiemateriaal terug. Zo staan er bijvoorbeeld meubels tentoongesteld van kunstenaars Bernard Duthoy en Nestor&Rotsen, evenals handgemaakte keramische vazen van Mobach en artisanale geurkaarsen van het New Yorkse label Ellis Brooklyn.

Kwaliteitsbloemen die lang bewaren

“Het hart van Daniel Ost dat zijn bloemen. We willen onze klanten het hele jaar door verrassen met de meest unieke soorten die we verwerken tot de boeketten. We werken met de meest superieure kwaliteit waardoor onze creaties extra lang bewaren en dat is een enorme troef”, aldus Nele Ost.

Een tip voor wie binnenloopt bij Daniel Ost in Knokke: loop de winkel door tot helemaal achteraan en ontdek de sprookjesachtige kleine binnentuin waar Nele en haar team een oase van rust creëerden. 

Adres: Daniël Ost, Dumortierlaan 141, 8300 Knokke-Heist.